NIET TE MISSEN!! Cinelli Brothers & Studebaker John 18 Dec. a.s.@ Keeping The Blues Alive – Vlierden

Na eerder te hebben moeten mededelen dat Blues Moose Café in Groesbeek én Haagse Hout Heeft de Blues de laatste keer optredende artiesten hebben mogen ontvangen lezen we op de website van de vereniging Keeping The Blues Alive uit Vlierden nagenoeg dezelfde boodschap. De afgelopen jaren hebben organisatoren Martin en Theo Brouwers een reeks bijzondere blues concerten op de planken weten te zetten mede door een vruchtbare samenwerking met Café/Hotel/Zaal Thijssen in Deurne-Vlierden.

Het tiende seizoen zal het laatste seizoen zijn maar voordat het zover is liggen er nog een paar hele mooie evenementen in het verschiet. Zoals die van 18 December a.s. waar niemand minder dan de kersverse winnaars van de British Blues Challenge The Cinelli Brothers een double-bill zullen vervullen met Chicago’s eigen Studebaker John.

Studebaker John:

Studebaker John is een original die leeft volgens zijn naam. De in 1952 uit Italiaanse ouders geboren John rijdt al meer dan drie decennia rond in een Studebaker Silver Hawk. Niet alleen zijn auto is een classic ook zijn interpretatie van de blues ondergaat een retro-touch door het gebruik van vintage gitaren, harmonica’s én natuurlijk de soundbepalende retro-versterkers. Hij ontwikkelde een ruige sound geïnspireerd door het geluid van Hound Dog Taylor en J.B. Hutto. Wij van The Blues Alone? kennen John Grimaldi, zoals hij in het dagelijkse leven heet, nog van de legendarische bluesnights in het oude Vredenburg-Utrecht en hebben steeds weer het genoegen gehad van zijn muziek te mogen genieten. Na bijna vijftig jaar wereldwijd het podium te beklimmen is nu Vlierden aan de beurt!

The Cinelli Brothers:

Zoals hierboven vermeld mag deze band nadat ze als winnaar werden uitverkoren op de British Blues Challenge volgend jaar het Verenigd Koninkrijk gaan vertegenwoordigen op de European Blues Challenge die in Juni in het Poolse Chorzów wordt gehouden. De Cinelli Brothers is een project geboren uit een gemeenschappelijke passie Marco en Alessandro voor de elektrische Chicago- en Texas-blues uit de jaren ’60 en ’70. Na een reeks succesvolle shows in Europa heeft de band besloten om het level van hun muziek te verhogen en met succes! ​Inmiddels is de band aangevuld met Tom Julian-Jones (zang, harmonica en gitaar) en Stephen Giry (bas, gitaar en zang). The Blues Alone? zagen deze mannen al een kleine vijftal jaren geleden en tippen u dan ook van harte deze jonge band te komen bekijken maar vooral beluisteren!

Datum: 18 december 2022 14:30 uur – 19:00 uur

Locatie: Cafe-Zaal-Hotel Thijssen Pastroriestraat 20, 5756 AM Vlierden

Prijs: € 20,00

 

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: