Extra tickets 24 Juli Blues Kaffee-Peer (o.a. Ian Siegal, Mario Goossens & Black Box Revelation)

Wat is Park Theater Peer? Park Theater Peer is deze zomer dé pop-up evenementenhotspot van Limburg.
Van 16 t/m 25 juli kun je elke dag opnieuw genieten van een topartiest uit een waaier aan muziekgenres, comedy en familievoorstellingen. Dit alles onder een prachtige overdekte constructie op de mooiste festivalweide in de wijde omtrek.

Uiteraard wordt dit alles coronaproof georganiseerd; in bubbels van 4 of 2 personen, met persoonlijke bediening aan tafel. Er kunnen zo’n 650 gasten per voorstelling terecht.

De organisatie van Park Theater Peer ligt in handen van de vzw BRBF, in samenwerking met andere Peerse verenigingen en het stadsbestuur. Zo kan de organisatie deze zomer alvast eens proefdraaien voor het echte grote organisatorische werk van 2022. De opbrengsten zijn bestemd voor Blues Peer 2022.

Zak af naar het Blues Kaffee, met Ian Siegal Band, Pete Shoulder & Mario Goossens en Black Box Revelation!

Een extra toevoeging aan het affiche van 24 Juli a.s.: niemand minder dan Black Box Revelation sluit de rijen van de line-up van de Peerse Blues Night!

Zij zullen naast Ian Siegal Band en Pete Shoulder & Mario Goossens ongetwijfeld een knaller van een show afleveren.

Omdat jullie via de kaartverkoop aangaven massaal te willen afzakken naar de Blues Peer Night van Park Theater Peer op zaterdag 24 Juli waren de plaatsen in de overdekte tent in een mum van tijd uitverkocht.
Maar niet getreurd, de organisatie is er tóch nog in geslaagd om (coronaveilig) de capaciteit voor één dag beperkt te vergroten.

Speciaal voor onze Blues Buddy Community organiseren we het exclusieve Blues Kaffee! Daar geniet je achter op het festivalterrein van de live muziek van de Blues Peer Night. Je kan er de muziek live beleven en proeven van de sfeer vanop het openluchtterras. Super gezellig!

Pete Shoulder & Mario Goossens 17:00 uur:

Mario en Pete zijn bij ons als duo te gast, maar dat moet kunnen volstaan; de beste drummer van Europa, samen met de enige Brit – naast Peter Green en Eric Clapton – die ooit een American Blues Award voor “song of the year” in ontvangst mocht nemen.

Ian Siegal Band 18:45 uur:
sliderSiegalNSJDe kenners onder u zullen zich herinneren dat hij meermaals op het Peerse podium te vinden was, waar hij telkens de show wist te stelen met zijn inventieve gitaarspel, zijn schuurpapieren stem, zijn grappige verhalen en vooral de geweldige songs. Die hij overwegend zelf schrijft, maar hij is ook niet te beroerd om geregeld zijn toevlucht te nemen tot het bewerken van bluesklassiekers.

Black Box Revelation 20:45 uur:
48460404922_63177a53a7_oElke organisator in dit land maakt tegenwoordig een flinke vreugdesprong, als hij Dries VanDijck en Jan Paternoster, alias The Black Box Revelation kan strikken. Dit dynamische duo heeft namelijk in de loop van de voorbije 15 jaar een haast onvoorstelbaar traject afgelegd: wat ooit begon met een tweede plaats in de Rockrally van Humo, bracht hen via Dour, Pinkpop, Pukkelpop en Werchter en alle podia die er in België toe doen, tot op de planken van Sziget, Bonnaroo, de TV-studio’s van Letterman, het Baseballstadion van The Pittsburgh Pirates, waar hun ‘I Think I Like You’ voor en na elke match gespeeld wordt en dus ook in het knusse Park Theater.

Tickets @ € 24,00

Kaartverkoop klik HIER 

Deusterstraat 78 Peer (B)

Deuren open: 16:00 uur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: