Binnenkort Julian Sas in De Boerderij – Zoetermeer

Op 31 januari a.s. doet vaste gast Julian Sas met zijn band weer opnieuw De Boerderij te Zoetermeer aan en daar móet u bij zijn!

Julian Sas heeft eigenlijk geen nadere introductie nodig. Twintig jaar geleden verscheen zijn debuut cd en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de blues- en rock scene. Sas is doorlopend in de weer en weet zich toch elke keer weer te vernieuwen, zonder het oude en vertrouwde geluid los te laten.

Julian Sas is in zijn genre één van de grootste artiesten die Nederland ooit heeft voort gebracht en als gitarist behoort hij tot de absolute top van Europa. Julian werd in 2016 en 2017 door lezers en recensenten van Bluesmagazine uitgeroepen tot beste bluesmuzikant uit de Benelux.
SAS001Julian Sas maakte naam en faam met een reeks ijzersterke albums, maar vooral als live artiest. Zijn album Feelin’ Alive (2017) wordt door critici gezien als zijn beste live plaat tot nu toe. In april van 2019 kwam zijn nieuwste studio album Stand Your Ground uit. Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter. Samen met zijn band staat de sympathieke gitarist keer op keer garant voor een authentieke bluesshow.

Datum: vrijdag 31 jan 2020

Zaal: CreativeColors Zaal

Zaal open: 19:30 uur

Aanvang: 20:30 uur

Voorverkoop: € 25,50 (incl. servicekosten), klik HIER om te bestellen.

Dagkassa: € 26,-

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: