The Paladins binnenkort in De Bosuil!!

The Paladins, een Amerikaanse rootsrock, rockabilly, bluesband uit San Diego.

Begin jaren ’80 werd deze band opgericht door gitarist Dave Gonzalez en de contrabassist Thomas Yearsley. De band was op dat moment in hun carrière een normale schoolband. In 2005 viel de band uit elkaar maar sinds de reünie in 2014 zijn we weer helemaal terug!

De band bestaat vandaag nog uit Dave Gonzalez zelf op de gitaar, Thomas Yearsley op de contrabas en niemand minder dan Brian Fahey op de drums. Dave en Thomas begonnen de band in 1980 en stammen uit dezelfde scene als Los Lobos en The Blasters.
14593264577_410a6fb5e5_oTwaalf platen later zijn ze nog steeds één van de “hardest rockin’ trios” in de wereld. Bijna veertig jaar zijn ze nu aan de slag, maar van enige sleet is nog altijd geen sprake. Blues, soul, country, rockabilly en een snuifje surf, het komt allemaal in moordend tempo voorbij geraasd tijdens een Paladins-show.

Tot op de dag van vandaag hebben zij 9 studioalbums opgenomen en een goede reputatie opgebouwd als hardwerkende live-band. Deze reputatie hebben ze te danken aan hun jaarlijks meer dan 200 shows over de hele wereld.

Waar:

Muziekcentrum De Bosuil
Vrakkerveld 2c
Weertde bosuil

Wanneer: Vrijdag 14 Juni

Aanvang: 21:15 uur

Deuren open: 20:00 uur

Tickets: 

VVK: € 20,00

Dagkassa: € 23,00

Klik HIER om te bestellen

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: