TICKET ACTIE… 2 Gratis Kaarten DVL (The Hoax & Guy Forsyth) @ Q-Factory Zondag 23 September a.s.

In samenwerking met de Q-Factory mag The Blues Alone 2 gratis tickets weggeven!

Wil je kans maken op deze gratis toegangskaarten voor het optreden van DVL (The Hoax & Guy Forsyth) op 23 September 2018 a.s., doe dan het volgende:

# stuur een email naar thebluesalone@gmail.com
# doe dit o.v.v. “ticketactie DVL”
# zet in de mail: je naam, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer
# DAT IS ALLES!

Inzenden vóór vrijdag 21-09-2018 (sluiting donderdag 21-09-2018 middernacht).

Alleen de winnaar krijgt via email bericht.

Medewerkers van TBA? en Q-factory zijn van deelname uitgesloten.

Succes!!!

DVL (The Hoax & Guy Forsyth)

Blues supergroep DVL, met in de gelederen leden van de meest invloedrijke Britse bluesband van de afgelopen twee decennia The Hoax en niemand minder dan Guy Forsyth, is begonnen als een all-star eerbetoon aan cult Blues-band The Red Devils.
35281039655_8490922400_o

Tijdens hun triomfantelijke verschijning voor 10.000 liefhebbers op Ribs & Blues 2017 bewezen ze echter een van de meest vermakelijke en woeste blues-acts van vandaag te zijn, ongeacht het materiaal dat ze kiezen om te spelen. Voor de komende tour belooft de all-star band weer een zware dosis Red Devils met een paar andere verrassingen die zeker in de smaak gaan vallen! Een live sensatie die iedere blues-liefhebbers gezien moet hebben!

Beaux Gris Gris & The Apocalypse
34893689240_5384baa9d8_oBeaux Gris Gris & The Apocalypse is het nieuwe blues-project van The Hoax’s ‘founding member’ Robin Davey’. Hun nieuwste single Do not Let The Bastards Drag You Down werd door het Britse Blues Magazine aangekondigd als een “Blues Anthem voor onze tijd”, ze vervolgden: “Een frequente kritiek op nieuwe bluesmuziek is dat het saai en gepolijst is – dat het geen grit bevat en ziel en zegt eigenlijk niks … Beaux Gris Gris & the Apocalypse – een Anglo-Amerikaanse bluesgroep gebaseerd in Californië maar geïnspireerd door de muziek van New Orleans – zijn een grote uitzondering”. Een betere warming up voor de heren van DVL is er niet!

Wanneer: 22 September 2018
Zaal open: 15:30 uur
Aanvang: 16:00 uur
Tickets: €19,50 *
Adres: Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

* Ticketprijs inclusief servicekosten. Exclusief betalingskosten.

Klik hier voor meer info. over het concert:

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: