Enige Nederlandse show van 2017 voor Tedeschi-Trucks Band vrijdag 31 Maart a.s. in AFAS

Tedeschi Trucks Band, vrijdag 31 maart 2017 in de AFAS Live in Amsterdam. Het enige concert in Nederland!!

Maar liefst twaalf koppen telt de band van het echtpaar Derek Trucks en Susan Tedeschi. Vorig jaar zagen wij ze op het Holland International Bluesfestival in Grolloo en de meningen waren weinig verdeeld; een of misschien wel het absolute hoogtepunt van het festival. Slechts een keer eerder bracht Tedeschi Trucks een avondvullende show naar Nederland. In 2015 stonden zij in een uitverkocht Tivoli in Utrecht.

ttdsusanDe synergie tussen de stem van Susan Tedeschi met het subtiele rafeltje en het hemelse gitaarspel van Derek Trucks is indrukwekkend. Op het podium heerst een sfeer van levensvreugde en respect. Iedere muzikant die onderdeel uitmaakt van deze blues- en soulmachine hoort erbij en krijgt een glansrol. Als dat niet overslaat op het publiek. De reporters van TBA? verheugen zich in een mooie ‘An evening with Tedeschi Trucks Band’.
ttbderekKaarten voor het concert in de AFAS Live (alleen nog 2e en 3e rang) zijn te verkrijgen via www.ticketmaster.nl

Alvast in de stemming komen? Kijk, luister en geniet!!

De Europese tournee gaat verder langs: Berlijn (24-3), Nürnberg (25-3), Karlsruhe (26-3), Brussel (30-3), Frankfurt (3-4), Tuttlingen (4-4), Stuttgart (5-4), Kopenhagen (7-4) en Randers (8-4).

TTB_2017-AMSTERDAM-600x802

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: