Line-up Roots In The Park aangevuld met Dayna Kurtz en Herman Brock Jr

Terwijl we ons druk bezighouden met het boeken van de laatste twee (rhythm ‘n blues / rock ‘n roll) bands maken we alvast twee fraaie americana/roots namen bekend: Herman Brock Jr. komt met zijn Brockettes naar Roots in the Park en ook zal de briljante Dayna Kurtz het veld komen betoveren met haar altijd even intense performance. Jaap Boots zal de presentatie voor Roots in the Park verzorgen.

De Amerikaanse Dayna Kurtz is een veelzijdig singer-songwriter met een bijzonder soulvolle stem. Haar muziek is moeilijk in een hokje te stoppen; Kurtz is een veelzijdig artiest op alle vlakken. Ze tourt al jaren intensief langs alle wereldpodia en geeft telkens weer een indrukwekkende performance. Of zoals Magazine Heaven onlangs schreef: “Op deze aardkloot lopen maar weinig zangeressen rond met de zeggingskracht van Dayna Kurtz.”

daynakurtz

Herman Brock Jr en zijn Brockettes brengen hedendaagse bluegrass en hillbilly muziek van Nederlandse bodem en bewijzen daarmee dat ook Nederland deze muziek in zijn meest authentieke vorm kan voortbrengen.

brock-bandpage

Roots in the Park vindt plaats op 27 juni in het Utrechtse Julianapark. Een volle dag zullen diverse internationale artiesten optreden. Hoofdact is John Hiatt met zijn band The Combo. Daarnaast spelen onder andere Marc Broussard & Band, Ben Miller Band en The Dirty Aces op het festival.

De presentatie van het festival is in handen van Jaap Boots, een muziekkenner bij uitstek die sinds de late jaren ’80 diverse muziek gerelateerde TV produkties maakte, radioshows presenteerde (o.a. 3FM, Radio6) en momenteel met zijn eigen theatertour door het land trekt.

De komende tijd wordt het programma gecompleteerd met de toevoeging van nog twee bands. Ook zullen er enkele pauze-DJ’s aan het programma worden toegevoegd.

  Klik hier voor tickets!!

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: