Nieuw Rotterdams rockfestijn met Kane, Ilse DeLange en Yasmin

The Rock Experience

[lees hier ons verslag]

The Rock Experience wordt hét rockfeest van deze zomer. Niemand minder dan KANE, Ilse de Lange en Yasmin verzorgen op donderdagavond 11 augustus a.s. dit unieke openluchtconcert in de Rotterdamse deelgemeente Overschie. De kaarten voor dit unieke concert zijn vanaf nu te koop. Klik hier om je kaarten nu te bestellen!

Evenementenorganisator Experience Express haalt twee van Nederlands grootste namen in de rock en één aanstormend talent naar Rotterdam voor een festijn dat zijn weerga niet kent. KANE, Ilse de Lange en Yasmin laten Overschie op haar grondvesten ‘rocken’ tijdens deze zomerse avond. KANE brengt naast oude successen ook nummers van het laatste album – No Surrender – dat sinds hij uitkwam al vijf hitsingles voortbracht. Van ditzelfde album komt ook het opmerkelijke duet met Ilse de Lange: High Places. De single is in november 2010 uitgebracht en maakte de tongen los tijdens een gezamenlijk optreden in The Voice of Holland. Het werd meteen gebombardeerd tot het duet van het jaar.

Programma

 • Opening festivalterrein – 18.00 uur
 • Yasmin – 19.00 – 20.00 uur
 • Ilse de Lange – 20.30 – 21.45 uur
 • Kane – 22.15 – 23.30 uur

Op het festivalterrein is een bewaakte fietsenstalling en er zijn voldoende parkeerplekken. Hiervor moet u de borden in Overschie volgen. En ook met het OV is het festivalterrein is prima bereikbaar:

 • BUS 32 vanaf station Rotterdam Blaak
  uitstappen bij halte Baanweg
 • BUS 33 vanaf station Rotterdam CS
  uitstappen bij halte Hoornweg
 • BUS 40 vanaf station Rotterdam CS of station Delft
  uitstappen bij halte Baanweg
 • En verder ook de BOB-bussen B10 en B12.

LET OP: Richting Gouda is A20 afgesloten, de omleiding loopt via de Beneluxtunnel en dan de A15 en A16 route. Bij de bocht bij het Kleinpolderplein richting Schiedam wordt eventueel een 2e rijstrook gecreëerd om de capaciteit te vergroten. Het project Maastunnel is tegen die tijd afgerond.

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: