*-*-*Binnenkort*-*-* 2e Haarlem Blues Night 15 Maart a.s. bij Patronaat!!

Na de daverende en uitverkochte eerste editie, zetten Patronaat en Haarlem Blues Club de samenwerking voort. De tweede editie van Haarlem Blues Night zal plaatsvinden in de grote zaal, met deze keer niet twee, maar drie internationale acts van absolute wereldklasse. Dit is dé plek waar liefhebbers van blues- en rootsmuziek hun hart kunnen ophalen. Een gelikte, inspirerende en veelzijdige avond vol echte blues in Haarlem.

Tad Robinson – US

Deze bevlogen blues- en soulvocalist en harmonicaspeler is een klasse apart. Geïnspireerd door onder meer Junior Parker en Syl Johnson brengt hij een originele muzikale mix die Patronaat op de grondvesten zal doen schudden.

Sean ‘Mack’ McDonald – US

Een sensationele jonge zanger en gitarist uit Augusta, Georgia, die de toekomst van blues in zich draagt. Met een breed pallet aan Amerikaanse rootsmuziek in zijn achterzak komt hij met doorgewinterde Franse specialisten het dak eraf spelen.

The Cinelli Brothers – UK

Als finalisten van de prestigieuze European Blues Challenge zijn deze vier energieke entertainers als geen ander in staat een feest los te laten barsten. Hun aanstekelijke melange van zelf gepende, zinderende blues, rock ’n roll en meer zorgt voor een uitsmijter waar nog lang over nagepraat zal worden.

Vrijdag 15 Maart 2024
Deuren: 19:30 uur
Start: 20:00 uur
Tickets @ € 34,00. Klik HIER

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: