*-*-*NIET TE MISSEN*-*-* Daniel Norgren @ Paard 09 July a.s.

Hypnotiserende gitaar riffs, gemoedelijk samenspel en organische ritmes. Het is moeilijk je niet te verliezen in de meeslepende composities van de Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren. Tegelijkertijd is zijn stem nuchter en eerlijk. Hij vertelt verhalen over zijn leven, hoe natuur hem vormde en over de connecties met mensen om hem heen. Zijn muziek loopt sterk uiteen met een romantisch What Ever Turn You On, een bijna psychedelische Howling Around My Happy Home en het betoverende Moonshine Got Me. Wij zijn trots dat Daniel Norgren voor zijn enige show in Nederland naar Paard komt.

KLINKT ALS NEIL YOUNG, JJ CALE, TOM WAITS

Het podium deelt Norgren met Anders Grahn op contrabas en Andreas Filipsson op een zelfgemaakt orgel. Voor hem zijn dit geen collega muzikanten, maar vrienden waarmee hij waardevolle moment deelt. Hij kan zich moeilijk indenken zijn vrienden te vervangen voor andere muzikanten. Naast deze vriendschap is natuur het andere thema wat je terug vindt in het werk van Daniel Norgren. Zijn muziek is geschreven in het Zweedse landschap waar hij in alle rust woont en schrijft.

Daniel Norgren brak in Nederland door met het fantastische nummer ‘Let Me Go’ (in de volksmond Father) van zijn album ‘Outskirt’. Daniel Norgren brengt gepassioneerde en intense Garage/America/Roots en heeft inmiddels 8 CD’s uitgebracht; zijn stem doet denken aan Neil Young, JJ Cale en Tom Waits . De reporters van TBA? waren in ieder geval meteen ‘om’ toen we deze man in 2009 in Paradiso voor het eerst zagen performen, goudeerlijke sympathieke muziek!

Paard600_600

Zondag 09 July

Paard
Prinsegracht 12

2512 GA Den Haag

Prijs € 29,00
Koop Tickets – klik HIER
Locatie: Grote Zaal
Deur open: 19:30 uur
Start: 20:00 uur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: