Zondag 15 Jan. a.s. Bernard Allison @ Blues Dongen

Bernard Allison nam na de dood van zijn vader – Luther Allison – de blues-fakkel over. Dat hij aan deze opdracht met een eigen visie werkt laat hij op zijn albums horen, maar vooral live heeft ook hij inmiddels een reputatie opgebouwd die gerust spectaculair genoemd kan worden.

Als een van de muzikanten van “The Blues Caravan 2018” liet hij het publiek in Dongen al eens eerder horen toen hij in 2018 alle registers open trok. Ook schuwt Bernard Allison geen andere genres en bezoekt zo wat alle stijlen van de zwarte muziek waarmee hij aantoont hoe breed en gevarieerd het muzikale spectrum van de blues kan zijn.

Zo vader zo zoon is een vergelijking die niet altijd opgaat maar in de familie Allison wel. Toch is Bernard Allison is geen kopie van zijn vader Luther, maar laat wel horen dat de appel niet ver van de ‘gitaarboom’ valt. Bernard Allison komt met een stel sterke kompanen die het bespelen van orgel, sax en een strakke ritmesectie tot hun beroep hebben gemaakt. Zij voorzien de raderen van olie precies waar dat nodig is. Bernard Allison’s muziek is vooral, ruig, puur, ongekunsteld maar vooral puik, hij zal het jubileum jaar 2023 van Blues Dongen een vlammende start geven.

Datum:
Zondag 15 januari 2023

Tijden:
Zaal open – 16:00 uur
Aanvang – 16:30 uur

Locatie:
Café-zaal De Gouden Leeuw, St. Josephstraat 107, Dongen.

Tickets klik HIER
Entreeprijs: € 15,00 (om tickets te bestellen is geen account nodig)

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: