The Black Mamba 21 Oktober a.s. in De Doelen – Rotterdam

“The Black Mamba heeft het allemaal: energiek, groovy, emotioneel en passioneel” zo kondigt De Doelen – Rotterdam het optreden van 21 Oktober a.s. aan van deze Portugese band die geheel ‘out of the box’ soul tegen blues aan schurende muziek bracht op het Eurovisie Songfestival dat vorig jaar in de Rotterdamse Ahoy werd gehouden.

Wellicht herinner je hun inzending ‘Love Is On My Side’ nog wel, ze hadden er een aardige hit mee. The Black Mamba hebben inmiddels al een goede naam opgebouwd in o.a. Spanje, Brazilië, de UK én de VS .

Na de pandemie gerelateerde gedwongen verplaatsingen van het afgelopen jaar bereidt The Black Mamba zich opnieuw voor om hun alweer vierde album Last Night In Amsterdam te releasen, de reis van de band naar Amsterdam en verhalen over het stadsleven in de jaren zeventig stonden model als en vormde de inspiratie voor veel songs op het album. Een album waarop de nummers ‘Love is On My Side’, ‘Crazy Nando’ en ‘Sweet Amsterdam’ te horen zijn, een album dat uit z’n voegen gaat barsten met souvolle rhythm ‘n blues en funk,.

Om het album te promoten doet het Portugese collectief tijdens de Europese tour ook een aantal zalen in Nederland aan w.o. De Doelen in Rotterdam. De Doelen zult u zich afvragen maar die doen toch alleen klassieke muziek? Inmiddels is de intentie van het programmatie team van De Doelen om net zoals in het verleden weer top soul en aanverwante stijlen te gaan programmeren. Wij van de The Blues  Alone? willen graag een bijdrage leveren deze optredens voor het voetlicht te halen.

THE BLACK MAMBA – De Portugese formatie kenmerkt zich met een authentieke sound van blues, funk en soul doorkruist met de klanken van hun roots en inspiratie die zij onderweg tegenkomen. Zo heeft de Portugese band een bijzondere band met ons land en Amsterdam in het bijzonder.

Deze maand brengen ze het resultaat van het in Amsterdam opgenomen album live ten gehore in o.a. De Doelen, De Melkweg, Parkstad Limburg Theaters, De Harmonie en Luxor Live.

Wanneer?
Vrijdag 21 Oktober

Waar?
De Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam

Tijd?
Showtime 20:15uur

Tickets @ € 19,00 klik HIER.

 

Kom alvast in de stemming met de Spotify list van The Black Mamba:

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: