Uitnodiging CD releaseshow Gumbo Kings @ Patronaat 08 Sept. a.s.

Haarlemmers die niet bang zijn om soul en blues flink door elkaar te schudden dat staat er te lezen in de aankondiging van het evenement op de website van Patronaat – Haarlem. Ze hebben het hier over de Gumbo Kings!

Gumbo Kings zijn vijf jonge, gedreven muzikanten die een mix van New Orleans funk, Memphis soul en Delta blues op smaak brengen met gospel en afro-beat Het collectief zag in 2017 het levenslicht en timmert sindsdien stevig aan de weg met succesvolle optredens op nationale radio en vele, vele binnen- en buitenlands festivals.
Inmiddels hebben de Gumbo Kings – Boy Vielvoye vocals/blues-harp, gitarist /vocalist Marc Jansen, bassist Jonne Venmans, toetsenist Thomas Hanenberg, drummer Remon Hubert – een trouwe fan-base weten op te bouwen.

Wereldwijd weet Gumbo Kings al de harten van liefhebbers van soul en rhythm n’ blues te veroveren. Hun energieke liveshows zijn hun reputatie namelijk al vooruit gesneld. Een optreden van de Gumbo Kings brengt je naar een New Orleans juke-joint waar het feestje gestaag wordt opgebouwd naar een hoogtepunt. Na hun succesvolle optredens op Swing Wespelaar (BE), het Nederlandse Moulin Blues, Haarlem Jazz en vele andere festivals staat deze band te popelen om hun album ‘In The Dark’ aan ons voor te stellen en dat viert de band in thuisstad Haarlem.

Het is een persoonlijk album geworden, met aandacht voor eenzaamheid en isolatie tijdens de lange lockdowns die we hebben meegemaakt. In september gooit Gumbo Kings weer alle remmen los met een explosieve show met veel nieuw materiaal. Ook nemen ze een rits aan special guests, dj’s en een support act mee om het feestje compleet te maken.

Gumbo Kings promoDonderdag 08 September 2022
Stage 2
Tickets @ € 16,00 (incl. € 3,00 serv. kst) klik HIER
Deuren: 19:30 uur

Patronaat
Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: