NIET TE MISSEN! Sugar Queen & The Straight Blues Band @ Kasteel van Rhoon zondag 21 April. a.s.

Commissie Muziek op Rhoon – drijvende kracht Sjoerd Greveling – van Stichting het Kasteel van Rhoon organiseert sinds Oktober 2018 iedere maand Blues op Zondag. Zondag 21 April a.s. zullen  het podium beklimmen.

Kasteel van Rhoon

Michele Denise, bekend als Sugar Queen, zingt de blues met haar onmiskenbare gruizige en rauwe emotie. Met een nieuwe album onder de arm – Sugar Queen Live – trekt de Amerikaanse en haar band langs vele podia in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk om haar blues aan de man te brengen. Eerste Paasdag is Rhoon aan de beurt om betoverd te worden door haar charme en vocale kwaliteiten.

Michele zelf is afkomstig uit het noorden van Florida en raakte daar voor altijd beïnvloed door de blues en gospel. Ze studeerde klassieke piano, leidde en zong in klassieke koren, maar bleef haar ‘roots’ altijd trouw. In 2006 volgde een verhuizing naar Azië, waar ze in Maleisië en China werkte.
Na een verhuizing naar België ontstond in 2016 de band Sugar Queen, die zich tot doel stelt om de Chicago Blues te vertolken.
597A5494-BorderMakerDe bijzondere muzikanten die bekend staan als The Straight Blues Band spelen met grenzeloze energie en passie. De band bestaat uit doorgewinterde bluesmuzikanten uit de Low Lands van Belgi:e en Nederland zoals Andy Aerts (gitaar), Thierry Stievenart (drumms), Jean Raven (gitaar) en Erwin Huigen (bass). Sugar Queen & The Straight Blues Band spelen muziek wat een breed scala aan emoties en bluesstijlen raakt. Straight blues! Sugar Queen en haar band willen het publiek op reis nemen van onrechtvaardigheid , verloren liefdes tot een feestje van plezier en succes. Straight blues. Sugar Queen nodigt je uit om mee te gaan, achterover te leunen en te genieten, maar je zult snel merken dat je de heupen moeilijk stil kan houden.

king-bee-logo1-kirby-yellow-fb-size
Sugar Queen & The Straight Blues Band
Datum: 21-04-2019
Locatie:
Kasteel van Rhoon
Dorpsdijk 63
3161 KD RHOON

Aanvang: 15:30 uur
Zaal open: 15:00 uur (einde ± 18:30 uur)
Prijs: € 10.00 (klik HIER om tickets te bestellen)

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: