BINNENKORT – Holland in Holland! Zaterdag 13 april a.s. Tom Holland @ Haarlemse Blues Club

De Haarlemse Blues Club organiseert minimaal één keer per maand een blues evenement. U kunt hier een ontspannen, laagdrempelige sfeer met een programmering van internationale muzikanten met allure verwachten. Deze keer belicht TBA? het event van zaterdag 13 April a.s. wanneer Amerikaan Tom Holland te gast zal zijn.
44217517561_2223e216b9_oAmerikaan Tom Holland is, ondanks zijn oer-Hollandse naam, een Chicago Blues icoon, geboren en getogen in Chicago. Deze door John Primer (voor de lezers van TBA? een bekende bluesman, wellicht was u vaste bezoeker van de Haarlemse Blues Club zelfs bij zijn optreden op 18 november jl. aanwezig –  onder zijn hoede genomen gitarist en zanger heeft getourd en in bands gespeeld van eerstgenoemde, maar ook Eddie ‘The Chief’ Clearwater en is ook vooral bekend door zijn werk met James Cotton, waarmee hij 12 jaar tourde en speelde.

Tom HollandVanaf zijn 13e speelt hij al gitaar, groeide hij op met muziek van Muddy Waters, Earl Hooker, Magic Slim en John Primer die hij tevens citeert als zijn grootste invloeden. Tom Holland was in de gelukkige positie zijn hele leven omringd te zijn met zijn helden en hun muziek als een spons op te kunnen zuigen. Doe je ogen dicht en waan je in de westside van Chicago…..!

Tickets: € 15,00 (klik HIER voor online tickets)

Zaal open: 20:30 uur
Showtime : 21:00 uur
Locatie:
Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Parkeren kan gratis voor de deur

FB_IMG_1552576188444

Geef hier uw commentaar