VERWACHT: Ian Siegal @ Q-Factory Dinsdag 01 Mei a.s.

Ian Siegal

All The Rage Tour

Voor de meeste bluesliefhebbers behoeft Ian Siegal geen introductie meer. Met verschillende Blues Awards op zijn naam wordt Ian geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. Hij laat zijn gitaar janken en speelde samen met grootheden als Rolling Stone Bill Wyman en Jimmy Vaughn. Als hij in de jaren ’60 gespeeld zou hebben, dan zou hij zich moeiteloos hebben kunnen meten met John Mayall, Jimmy Page en Eric Clapton.
13990365281_7f8b9cb7e5_oZijn nieuwste album ‘All The Rage’ is opgenomen in Amsterdam, net als de voorloper ‘One Night In Amsterdam’ met live opnames uit de North Sea Jazz Club. Ian Siegal is zonder twijfel de meest getalenteerde muzikant die de Britse blues scene de afgelopen jaren heeft voortgebracht. Zijn doorleefde rauwe geluid zorgt bij menigeen voor kippenvel. Ian heeft in korte tijd een enorme live reputatie opgebouwd. Samen met zijn band zorgt hij keer op keer voor een unieke performance. Een must voor elke liefhebber van bluesrock, Americana en classic rock.

Het Grand Café is al vanaf ‘s morgens 10:00 uur open waar u voor aanvang van het optreden ook nog eens van een heerlijke maaltijd kan genieten!

Nà het optreden iets eten kan ook want het Grand Café van de Q-factory blijft tot ‘s avonds 01:00 uur geopend
ian siegal all the rage
Q-Factory Amsterdam
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

IAN SIEGAL
Tickets: € 19,50*
Datum: 1 mei
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
* Ticketprijs inclusief servicekosten.
Klik hier voor on-line tickets.All the Rage

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: