Aanpassing datum!!! – A Tribute To Ray Charles @ Q-Factory Vrijdag 25 Mei a.s.

A Tribute To Ray Charles

‘Jazz Orchestra of the Concertgebouw’ & Madeline Bell

Ray Charles, de man van wie Frank Sinatra ooit zei: ‘The only true genius in show business” heeft talloze hits op zijn naam staan waaronder ‘Hit The Road Jack’, ‘Georgia On My Mind’ en ‘I’ve Got A Woman’.
De op zijn zevende blind geworden zanger was een van de grondleggers van de soulmuziek door in de jaren vijftig en zestig rhythm & blues, jazz en gospel samen te voegen tot één sound.
Poster Q-factory Ray CharlesTijdens deze avond kruipt de door de wol geverfde jazz- en soulzangeres Madeline Bell op onnavolgbare wijze in de huid van The Genius.
Ooit schitterde ze in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ en speelde ze met de groten der aarde.

Madeline_BellTijdens deze show brengt ze de muziek van Ray Charles op zo’n aanstekelijke, authentieke en krachtige wijze tot leven dat stilstaan geen optie is.
Samen met het wereldberoemde, 17-koppige ‘Jazz Orchestra of the Concertgebouw‘ brengt Madeline Bell één van de meest waardige en swingende eerbetonen aan the Genius of Soul: Ray Charles

Het Grand Café is al vanaf ‘s morgens 10:00 uur open waar u voor aanvang van het optreden ook nog eens van een heerlijke lunch kan genieten!

Nà het optreden iets eten kan ook want het Grand Café van de Q-factory blijft tot ‘s avonds 01:00 uur geopend.

Q-Factory Amsterdam
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

A TRIBUTE TO RAY CHARLES
Locatie: Grote Zaal
Tickets: klik hier € 25,00
Datum: 25 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: