VERWACHT 11 December: Matchbox @ Altstadt – Eindhoven

‘Rockabilly Rebel’, ‘Midnite Dynamos’ en ‘Buzz Buzz A Diddle It’, Matchbox maakte er in de 70’s en 80’s furore mee. Als geen ander wist de band rock ‘n roll en rockabilly naar het grote publiek te brengen en scoorde daarmee hoog in de hitlijsten. Maar liefst 5 miljoen platen verkochten de heren uit Middlesex, Engeland. Eind jaren ’80 viel de band uiteen. Vandaag is de dag dat je die bezetting weer bij elkaar ziet. En al die lekkere hits? Die komen natuurlijk ook aan bod!

De grote doorbraak van Matchbox kwam na een uitverkochte Europese tour met Bo Diddley en Carl Perkins. Door de vele positieve en enthousiaste reacties die volgden, werden zij benaderd door Magnet Records die hun een platencontract aanbood. De rest is geschiedenis.
matchhbox-coming_home
De support act wordt verzorgd door The Atomic 4. De band draait al vele jaren in het circuit mee. Deze band speelt vette 50’s rockabilly. The Atomic 4 is beïnvloed door o.a. Johnny Burnette, Carl Perkins en Buddy Holly. Maar ook de huidige scene komt aan bod zoals Space Cadets, Stray Cats en Big Sandy.
atomic-four-900-900x360
Kom alvast in de stemming:

Altstadt
Stratumseind 71
5611 EP Eindhoven

Aanvang :17:00 uur

Tickets à  €16,25 (incl) in de voorverkoop (klik hier)

Tickets a/d deur à €17,50

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: