The Lock Keepers halen Ian Siegal & Jimbo Mathus terug naar Vlaardingen!!

Opnieuw zijn The Lock Keepers er in geslaagd Ian Siegal naar Vlaardingen te halen, deze keer in het kader van ‘Roots To The Core’ met Jimbo Mathus op Donderdag 12 mei a.s. stellen zij hun album ‘The Wayward Sons’ voor in de Harmonie van de Vlaardingse Stadsgehoorzaal.

Ian Siegal
Ian Siegal is een gelouterd muzikant uit Engeland (nabij Portsmouth) en dat hij over de jaren heen meer dan eens laureaat was van legio ‘Awards’ geeft zijn statuur nog meer reliëf. Citaat Muziekkrant Oor: Siegal is het Britse buitenbeentje van de blues en een meesterlijk slide-gitarist, maar het is vooral zijn ongelofelijke zangstrot waarin Howlin’ Wolf en Otis Redding tot leven komen; dit broeit, hypnotiseert en betovert. Puur kippenvel!”.

Jimbo Mathus
James H. Mathis jr. beter bekend als Jimbo Mathus is een multi- instrumentalist uit Oxford, Mississippi; een man met een hele rits aan solo- albums (projecten) op z’n naam als ook de man die ooit furore maakte met de formatie Squirrel Nut Zippers. Met deze band speelde Mathus ooit bij de 2e beëdiging van Bill Clinton.

Eind 2014 waren Siegal & Mathus al als duo te bewonderen (lees het verslag hier), en nu keren zij dus alweer terug voor een tour welke hen via o.a. Slovenië en Oostenrijk opnieuw in de Lage Landen doet belanden; én: dus ook bij The Lock Keepers in Vlaardingen (de Harmonie). Een ware aanbeveling!

Check het fraaie, juist verschenen, live-album van Ian Siegal & Jimbo Mathus: “Wayward Sons” en u zult (althans: zo denken wij) onverwijld reserveren!

IanSiegalJimboMathus_WaywardSons

Ian Siegal en Jimbo Mathus spelen in De Harmonie van de Stadgehoorzaal op 12 mei a.s. om 20:30 uur (Zaal open 19:30 uur)

Entree € 16,00 (voor kaarten klik hier)

De Harmonie – Stadsgehoorzaal

Schiedamseweg 51

3134 BB Vlaardingen

facebook_event_863759597077013

Geef hier uw commentaar