Dinsdag 10 mei 20:30 – Meschiya Lake & The Little Big Horns @ VanSlag Borger!

Gisteren in DWDD vanavond in VanSlag Borger! Roots on the Road brengen Meschiya Lake & The Little Big Horns (USA) dinsdag 10 mei 20:30 naar VanSlag in Borger.

Meschiya Lake & The Little Big Horns (New Orleans USA). Een pittige avond swingende ragtime jazz, blues en dixieland!
meschiya
Roots on The Road ontdekten haar vier jaar terug en waren meteen verkocht. Met hen meer mensen, inmiddels is Meschiya Lake en haar band een graag geziene gast op de Nederlandse podia. Dinsdag 10 mei staat de diva van de Ragtime Music met haar unieke band The Little Big Horns bij Roots on the Road in VanSlag, Borger.

De charismatische en rijkelijk van tatoeages voorziene zangeres Meschiya Lake doet met haar band The Little Big Horns de jaren dertig New Orleans jazz en dixieland herleven. Of het nu op een podium, straathoek of in een café is, Meschiya neemt haar luisteraar mee naar het vroege New Orleans, waar swingende Ragtime-Jazz vergezeld ging met zelfgestookte bourbon en een natural swing. Haar stem is niet onopgemerkt gebleven, want twee jaar op rij (2010, 2011) heeft ze een Big Easy Award gewonnen voor Best Female Performer.

Afgelopen jaar kwam het nieuwe studioalbum ‘The Bad Kids Club’ uit. Het publiek wordt meegenomen naar het New Orleans van voor de tweede wereldoorlog. Meschiya Lake staat garant voor een avond swingende ragtime jazz, blues en dixieland zoals het gespeeld werd in de underground jazzclubs in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Dit moet je niet willen missen… swing, dans en beleef het… Roots on the Road ziet je graag!

ROOTS ON THE ROAD passie voor Muziek!

VanSlag – Borger

Aanvang: 20:30 uur

Tickets @ € 16,50 via deze link

Aarzel niet doe het nu!

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: