Win 2 tickets voor Ian Siegal & Jimbo Mathus in De Harmonie – Vlaardingen op 12 mei !!

In samenwerking met The Lock Keepers mag The Blues Alone? 1 x 2 gratis tickets weggeven!

Donderdag 12 mei verwelkomen The Lock Keepers in De Harmonie van de Stadgehoorzaal van Vlaardingen Ian Siegal & Jimbo Mathus!

Ian Siegal op herhaling bij The Lock Keepers…..!! Hoewel: deze keer niet, zoals begin 2015 in de Kroepoekfabriek, met band maar wel met z’n Amerikaanse vriend en zeer muzikale kompaan Jimbo Mathus. Op donderdag 12 mei zal dit duo de Harmonie in Vlaardingen ‘onveilig’ maken met hun zo fraai op americana en akoestische blues leest geschoeide muziek.

Ian Siegal
Ian Siegal is een gelouterd muzikant uit Engeland (nabij Portsmouth) en dat hij over de jaren heen meer dan eens laureaat was van legio ‘Awards’ geeft zijn statuur nog meer reliëf. Citaat Muziekkrant Oor: Siegal is het Britse buitenbeentje van de blues en een meesterlijk slide-gitarist, maar het is vooral zijn ongelofelijke zangstrot waarin Howlin’ Wolf en Otis Redding tot leven komen; dit broeit, hypnotiseert en betovert. Puur kippenvel!”.

Jimbo Mathus
James H. Mathis jr. beter bekend als Jimbo Mathus is een multi- instrumentalist uit Oxford, Mississippi; een man met een hele rits aan solo- albums (projecten) op z’n naam als ook de man die ooit furore maakte met de formatie Squirrel Nut Zippers. Met deze band speelde Mathus ooit bij de 2e beëdiging van Bill Clinton.

15642926629_e3562fa633_o
Eind 2014 waren Siegal & Mathus al als duo te bewonderen (lees het verslag hier), en nu keren zij dus alweer terug voor een tour welke hen via o.a. Slovenië en Oostenrijk opnieuw in de Lage Landen doet belanden; én: dus ook bij The Lock Keepers in Vlaardingen (de Harmonie). Een ware aanbeveling!
IanSiegalJimboMathus_WaywardSons
Check het fraaie, juist verschenen, live-album van Ian Siegal & Jimbo Mathus: “Wayward Sons” en u zult (althans: zo denken wij) onverwijld reserveren!

Wil je kans maken op deze gratis toegangskaarten voor het concert van Ian Siegal & Jimbo Mathus De Harmonie van de Stadgehoorzaal – Vlaardingen op 12 mei 2016, doe dan het volgende:

1. Beantwoord de volgende vraag: Bij welk album van Buddy Guy is Jimbo Mathus als arrangeur en gitarist betrokken geweest?
2. Stuur je antwoord in een email naar thebluesalone@gmail.com
3. Doe dit o.v.v. ‘ticketactie Wayward Sons’
4. Zet in de mail: je naam, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer!

Inzenden vóór dinsdag 10-05-2016 (sluiting maandag 09-05-16 middernacht!!).

Alleen de winnaars krijgen bericht via email.

Medewerkers van TBA? en The Lock Keepers en De Harmonie/Stadsgehoorzaal zijn van deelname uitgesloten. Succes!!!

Ian Siegal en Jimbo Mathus spelen in De Harmonie van de Stadgehoorzaal op 12 mei a.s. om 20:30 uur (Zaal open 19:30 uur)

Entree € 16,00 (voor kaarten klik hier)

De Harmonie – Stadsgehoorzaal

Schiedamseweg 51

3134 BB Vlaardingen
facebook_event_863759597077013

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: