Julian Sas presenteert nieuwe cd ‘Coming Home’ in De Boerderij, Zoetermeer

Op 6 februari a.s. presenteert Julian Sas met zijn band in De Boerderij te Zoetermeer zijn nieuwe album ‘Coming Home’.

Julian Sas heeft eigenlijk geen nadere introductie nodig. Twintig jaar geleden verscheen zijn debuut cd en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de blues- en rock scene. Sas is doorlopend in de weer en weet zich toch elke keer weer te vernieuwen, zonder het oude en vertrouwde geluid los te laten.

In De Boerderij zal hij worden begeleid door oudgediende Rob Heijne op drums en door toetsenist Roland Bakker, die inmiddels iets langer dan een jaar deel uitmaakt van de band. Tevens kan het publiek deze avond kennis maken met de nieuwe bassist, Fotis Anagnostou.

Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter. Alweer zo’n 15 jaar geleden waren Sas en zijn mannen de headliner op het legendarische Fehmarn Festival, een Duitse variant op het Woodstock festival dat geheel gewijd was aan Jimi Hendrix. Een andere held van Julian Sas is de Ier Rory Gallagher. Niet alleen was Sas vele malen top-of-the-bill op aan Gallagher geweide festivals, hij stapte bijna letterlijk meerdere malen in diens voetsporen. Onder meer op het Rory Gallagher Tribute Festival in Ballyshannon, Co. Donegal, Ireland, Rory’s geboorteplaats. Ook speelde hij enige malen samen met Gallagher’s voormalige bandleden.

Het optreden zal worden opgenomen voor een nieuwe live cd; een show die je zeker niet mag missen!

Klik hier voor een voorproefje van Julian’s ‘Funky News’.

Zaterdag 6 februari 2016, Jupiler Zaal

De Boerderij, Amerikaweg 145, 2717 AV Zoetermeer

Zaal open: 19.30 uur

Aanvang : 20.30 uur

Klik hier voor meer info.

Voorverkoop: EUR 20,– (excl. Servicekosten)

Dagkassa : EUR 24,–

Klik hier voor tickets

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: