Muziekzolder opent seizoen met Sass Who!

saswho3
Sacha de Bruin – Bradelier 2010

De Westlandse Muziekzolder opent op donderdag 4 september het seizoen 2014-2015 met vijf Haagse topmuzikanten: SASS WHO! Zangeres Sacha de Bruin is een geweldige zangeres. Ze zong/zingt o.a. in de rockbands Midnight Temptation en All the Young Dudes, en deed mee aan een grootschalig project van Haagse muzikanten, The Wishing Well. Ook heeft ze samengewerkt met Anouk en Golden Earring. SASS WHO! speelt jaren ’80 covers in een nieuw jasje en maakt gegarandeerd van elke optreden een feestje.

SASS WHO! bestaat verder uit: Jo de Roeck (gitaar/zang – o.a. Hot Legs, The3rdMan en ex gitarist bij Herman Brood), Ruud Groenendijk (gitaar – speelde o.a. in de band van Anouk en in Fan Halen), Dave Bordeaux (bas – o.a. TopaZ, The Wishing Well, Billy the Kid en Midnight Temptation) en Richie Bleijenberg (drums – o.a. F band en The3rdMan).

saswho5
Jo de Roeck – Dijkrock 2014

De komende tien maanden zal er iedere eerste donderdag weer een live band te bewonderen zijn. Uiteraard is er veel aandacht voor het muzikale ‘streekprodukt’ en krijgen Westlandse bands de gelegenheid om hun kunsten te vertonen. Maar ook dit seizoen komen gerenommeerde muzikanten met genres als blues(rock) en (hard)rock weer volop aan bod. In oktober bestaat de Muziekzolder 5 jaar, ook daar zal dan extra aandacht aan besteed worden. En in november biedt de Muziekzolder – net als vorig jaar – weer podium aan finalisten van Popprijs Westland 2014. Blijf voor meer info de Muziekzolder website en Facebook checken!

saswho6
Dave Bordeaux – Muziekolder 2012

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er afgetrapt met de vertrouwde Muziekquiz gepresenteerd door Jos Vermeer. Kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het live optreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door de gast-DJ. Mocht je ook een keer als DJ willen draaien of als vrijwilliger achter de bar staan, meld je dan aan via: mommuziekzolder@gmail.com

De Muziekzolder is gevestigd aan de Nolweg 10 in Maasdijk (naast industrieterrein Honderdland). Meer informatie is te lezen op de website: muziekzolder.blogspot.nl

Vindt SASS WHO! op Facebook

saswho7
Richie Bleijenberg – Dijkrock 2014
%d bloggers like this: