John Cale terug in MEZZ Breda

Donderdag 21 februari: John Cale in MEZZ Breda.  Aanvang: 20.30 uur; Tickets: 20,00. Foto’s: © john-cale.com

Velvet Underground legende John Cale (UK) komt weer terug naar Mezz. Deze muzikale duizendpoot begon zijn solo carrière in de jaren 70, waarna hij vele albums uitbracht. John Cale is er nog lang niet klaar mee. In oktober 2012 kwam zijn nieuwste album uit genaamd ‘Shifty Adventures In Nookie Wood’. ‘Face To The Sky’ is de tweede single van dit album.

 John Cale’s fascinatie voor hiphop en elektronische muziek was al te horen op eerdere platen. Hij experimenteert en zijn muziek is veelzijdig en prikkelend. Behalve de nieuwe nummers stonden op 22 oktober jl. in Paradiso Amsterdam ook klassiekers als ‘Guts’, ‘Helen of Troy/Hallelujah’ en ‘Gun’ op de setlist.

In Nederland is John Cale en zijn band verder te zien in Tivoli Utrecht (20 feb.) en in de Oosterpoort Groningen (22 feb.)

 

 

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: