Een heerlijke vette bluesavond bij Blues aan Zee

tekst en foto’s: Arjan Vermeer

 

De zomervakantie zit er weer op en het is weer tijd voor serieuzere zaken. De maandelijkse bluesavonden bij Blues aan Zee bijvoorbeeld. In de Monsterse Noviteit kunnen we weer elke eerste zaterdagavond van de maand genieten van een heerlijk portie blues. En dit keer opende de Fatman Blues Band het seizoen.

Onder leiding van gitarist/zanger Huib Verdel spelen de heren op een heerlijk relaxte manier een warme nazomeravond vol met bluesklassiekers. Naast Verdel zijn dat drummer Jos Vijfvinkel, bassist Peter Franken en saxofonist Dick Wisse. Stuk voor stuk oude rotten uit het bluesvak.

De avond wordt een tweetal keer verrassend opgefrist door een mysterieuze zangeres die duidelijk laat blijken dat gepassioneerde vocalen er ook toe doen op zo’n bluesavond. Klasse, wat deze jongedame ten gehore brengt.

Kortom, het was weer een vette bluesavond, daar in Monster.

 

 

 

 

 

www.bluesaanzee.nl

www.fatmanblues.com

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: