06/11-13: Ribs en Blues 2011

Welkom bij Ribs & Blues, hét ultieme bluesfestival van Nederland. Elk jaar tijdens beide Pinksterdagen op het gezellige festivalterrein de Domineeskamp in hartje Raalte (Overijssel). Blues, bluesrock en Americana van de beste bands uit binnen- en buitenland waar je geen cent entree voor hoeft te betalen!

Met een uitgebreid programma vol met activiteiten voor jong en oud, met straattheater en mooie hebbedingetjes bij onze huisjes in de stijl van het Zuiden van de VS. En natuurlijk de allerlekkerste spareribs! Bij Ribs & Blues hoeft niemand, jong of oud zich een seconde te vervelen!

Let op het laatste nieuws en abonneer je op onze nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn. De eerste 16 namen zijn al bekend, maar daar komen nog een aantal verrassende bij want dit jaar viert Ribs & Blues het 15-e festival met een flink groter festivalterrein, 2 podia en 21 bands! Noteer alvast 12 en 13 juni 2011 in je agenda!  Als klap op de vuurpijl is er op zaterdagavond 11 juni de Pinkster Party Raalte, het grote feest vooraf. Dit jaar met de GOLDEN EARRING en CARO EMERALD! Alle berichten zijn goed; zowel Caro als George Kooymans van de Earring zijn op tijd hersteld van hun stemproblemen! Koop snel entreekaarten die in de voorverkoop slechts 15 euro kosten (en ‘s avonds 20 mits het bordje Uitverkocht niet opgehangen moet worden!)

tot nu toe bevestigd:

2 thoughts on “06/11-13: Ribs en Blues 2011”

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: