Jake La Botz @ Patronaat op 30 Mei a.s. een niet te missen optreden!

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings

Jake La Botz begon op straat, in bars, kerken en zelfs in tattooshops. Inmiddels reist de veelzijdige Amerikaanse blues en rock-‘n-roll singer-songwriter Jake La Botz de wereld rond en geeft hij op 30 mei een concert in Patronaat! Lokale troubadour Dan German opent de show!

De nu 55-jarige zanger en gitarist Jake La Botz, opgegroeid in ‘Blues City’ Chicago, leerde de fijne kneepjes van het vak van legendarische bluesmuzikanten zoals David ‘Honeyboy’ Edwards en Homesick James. De invloed van deze iconische mentoren is nog steeds duidelijk merkbaar in zijn muziek, van zijn gitaarspel tot zijn teksten, en in zijn diepe, doorleefde stem. La Botz is ook een bekwaam acteur en heeft gespeeld in meerdere Hollywoodfilms, naast sterren als Steve Buscemi en Sylvester Stallone.

Op zijn vijftiende besloot Jake La Botz te rond te gaan trekken, de wijde wereld in. Hij vond verschillende jobs in diverse steden, toch bleek zijn talent zich vooral op muzikaal gebied te bevinden. Jake La Botz is namelijk uitgegroeid tot een singer-songwriter van formaat. Samen met zijn akoestische gitaar speelt La Botz diepgaande blues waarin de liefhebber een schrijnende tragiek herkent. Enerzijds vertelt hij het verhaal van pure lonesome blues, anderzijds grijpt hij terug naar de muzikale sfeer van grootheden zoals Hank Williams, Johnny Cash of Bob Dylan.

Support-act: Dan German
Deze graag geziene Haarlemse troubadour zingt liedjes over reizen, liedjes over verloren zijn, hard leven, vrij leven en sterven.

Wanneer?
Donderdag  30 Mei 2024

Waar?
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem

Tijd?
Deuren open 20:00 uur, Showtime 20:30 uur

Tickets @ € 10,00 incl. € 2,00 service kosten(klik HIER)

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: