**Must See Show** 4 Juni a.s. DeWolff @ De Boerderij – Zoetermeer with spec. guests Dawn Brothers

DeWolff behoort tot het beste wat de Nederlandse rockindustrie te bieden heeft. Zij zijn een jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio met een explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Meeslepend en verrassend, ieder nummer van de band neemt je mee op een psychedelisch blues rock avontuur.

Op 3 februari bracht DeWolff hun nieuwste plaat ‘Love, Death & In Between’ uit, die al snel werd opgepakt door recenserend Nederland en met niets meer dan lof werd omschreven. Nog niet eerder klonk het rockmonster zo vurig, avontuurlijk en gestroomlijnd.

Deze hardwerkende muzikanten banen zich een compleet eigen weg door de muziekgeschiedenis en hun kleurenpalet wordt alleen maar rijker. Je kunt de band vergelijken met Leon Russel, Deep Purple, Black Keys en Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff.

Special guests: Dawn Brothers
Wie zegt dat rootsmuziek niet vernieuwend kan zijn? Terwijl de Dawn Brothers een authentieke benadering in muziek omarmen, zijn deze spelers stevig gefocust op het heden en de toekomst. Gouden melodieën en ijzersterk samenspel vormen het onwrikbare fundament van de band.

En met hun zangharmonieën knallen ze zo het glazuur van je tanden. Geen gimmick of show; de Dawn Brothers zijn het dichtst mogelijk bij de real deal. De combinatie van schijnbare nonchalance en volkomen vakmanschap die de Dawn Brothers zo verdomd heerlijk maakt om naar te kijken.

DeWolff en Dawn Brothers werken vaker samen. Onder andere in het project Next of Kin, met ook Tim Knol, waarmee ze ook al in de Boerderij stonden of wat te denken van het laatste wapenfeit samen Double Cream? En nu dus weer samen op het podium van De Boerderij!

Poppodium De Boerderij
Amerikaweg 145
2717 AV Zoetermeer

Datum: Zondag 04 Juni 2023
Zaal: CreativeColors Zaal
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Voorverkoop: € 31,50 (incl. servicekosten). Klik HIER voor tickets.
Dagkassa: € 32,00 (indien voorradig)

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: