*-*Niet Te Missen*-* The BluesBones 29 April a.s. in WPC Nederland 3 – Wateringen

The BluesBones traden al eens een dikke tien jaar geleden op in het Westland al was het toen tijdens een private party en in hun oude bezetting. Inmiddels weten ze goed de weg in Nederland en hebben ze hun weg naar menig podium in Nederland gevonden het afgelopen decennium, deze keer staat hun GPS ingesteld op Wateringen.

De Belgische band The BluesBones bestaat uit een vijftal ervaren en gepassioneerde muzikanten. Zoals de naam al doet vermoeden staat het genre blues centraal. Binnen de blues zoekt de band de grenzen op; van bluesrock tot mellow, gevoelige bluesballads en van heavy rock tot country grooves. Al bijna een decennium lang laat de groep zien wat hij waard is met een nummer één hit en verschillende noteringen in de blues/rock hitlijsten van Amerika, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Hun uitgebreide scala aan muziekstijlen heeft de band een bonte fan-base opgeleverd. ​De band werd opgericht in 2011. Op de Belgian Blues Challenge 2012 werden ze de publiekslieveling. Dezelfde wedstrijd wonnen ze in 2016. Op de EBC 2017 in Horssens werden ze tweede. ​

The BluesBones hadden het genoegen om podia te delen, voorprogramma te zijn of te jammen met bands als King King, Jimmy Vaughan, Seasick Steve, Tommy Castro, Guy Forsyth, Laurence Jones, Danny Bryant, The Nimmo Brothers, Jimmy Thackery, Dan Patlansky ……

Ook de successen met hun albums vallen niet te negeren zo werden zij o.a.

Nummer 2 Blues Charts Top 40 UK 2016
Nummer 1 Blues Charts Top 40 UK 2018
Nummer 1 Blues Charts Top 40 UK 2020
Nummer 1 Blues/Rock Charts Top 50 US 2020

Met een kersvers – in de media zéér lovend ontvangen – nieuw album ‘Unchained’ onder hun arm zullen ze de WPC laten schudden op haar grondvesten.

Westlandse Pop Centrum Nederland 3
Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen

VVK Prijs: € 8,- – klik HIER
Aan de deur: € 10,-
Deuren open: 21:00 uur
Aanvang show: 21:30 uur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: