Ian Siegal trekt met B.L.U.E.S. de theaters in!!

Photocredits: Katherine Hill

Een unieke show vol onvervalste bluesklassiekers daarmee trekt de Britse zanger en gitarist Ian Siegal dit najaar (oktober) de theaters is. Al meer dan 30 jaar behoort Siegal tot de top van de nationale en internationale blueswereld. Samen met Roel Spanjers (Luther Allison), Big Dave (The Electric Kings), Mischa Den Haring (T-99) en Dusty en Darryl Ciggaar (The Rhythm Chiefs, Dry Riverbed Trio, Minko) komt hij terug met B.L.U.E.S. Na twintig jaar vriendschap, vormen zes multi-awardwinnende muzikanten eindelijk een bluesband. Het doel? Hun grote liefde voor de blues delen met jou!

Verwacht een unieke show vol onvervalste bluesklassiekers. Ian Siegal en zijn band vieren de geschiedenis van de blues. Van de oorsprong in New Orleans via de Harlem Renaissance tot aan de Mississippi Delta. Dompel je onder in de heerlijke muziek van deze fantastische muzikanten.

Ian Siegal, allang geen onbekende meer in de Lage Landen. Ian Siegal speelde al meerdere malen op vele bluesfestivals die Nederland en België rijk zijn. Hij stond met zijn band op vele concert podia maar ook solo staat hij hoog aangeschreven. Siegal is opgenomen in de Britse Blues Hall of Fame en won maar liefst negen Britse Blues Awards. Ook de Europese Blues Award ging drie keer mee haar huis. Ian Siegal won de MOJO Blues Album van het Jaar award twee keer. Toch hoef je geen arrogante vedette te verwachten, die het liefst zijn zilver poetst. Ian Siegal is altijd bezig met die volgende show, de volgende song en het volgende album. Voel zijn liefde voor de blues in het comfortable pluche van een theater bij jou in de buurt!

De theatertour loopt van 03 Oktober 2023 t/m 19 Oktober 2023

Di 3 Oktober 2023 – LantarenVenster Rotterdam tickets klik op het logo:

Woe 4 Oktober 2023 – Stadstheater Zoetermeer tickets klik op het logo:

Do 5 Oktober 2023 – De Kring Roosendaal tickets klik op het logo:

Vr 6 Oktober 2023 – De Schalm Veldhoven tickets klik op het logo:

Za 7 Oktober 2023 – Tamboer Hoogeveen tickets klik op het logo:

Zo 8 Oktober 2023 – Schouwburg Amstelveen tickets klik op het logo:

Woe 11 Oktober 2023 – De Maaspoort Venlo tickets klik op het logo:

Do 12 Oktober 2023 – Parkstad Limburg Theater Heerlen tickets klik op het logo:

Vr 13 Oktober 2023 – HOFtheater Raalte tickets klik op het logo:

Za 14 Oktober 2023 – Kunstmin Dordrecht tickets klik op het logo:

Zo 15 Oktober 2023 – SPOT (vh Oosterpoort) Groningen tickets klik op het logo:

Do 19 Oktober 2023 – PHIL Haarlem tickets klik op het logo:

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: