TICKET ACTIE!!!! A Tribute To Ray Charles @ Q-Factory Vrijdag 25 Mei a.s.

In samenwerking met de Q-Factory mag The Blues Alone 2 x 2 gratis tickets weggeven!

Wil je kans maken op deze gratis toegangskaarten voor het optreden Madeline Bell samen met het Jazz Orkest van het Concertgebouw op 25 Mei 2018 a.s., doe dan het volgende:

# stuur een email naar thebluesalone@gmail.com
# doe dit o.v.v. “ticketactie Ray Charles”
# zet in de mail: je naam, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer
# DAT IS ALLES!

Inzenden vóór woensdag 23-05-2018 (sluiting dinsdag 22-05-2018 middernacht).

Alleen de winnaar krijgt via email bericht.

Medewerkers van TBA? en Q-factory zijn van deelname uitgesloten.

Succes!!!

Hit the road Jack! Op vrijdag 25 mei komt de muziek van Ray Charles, een van de grootste soulzangers ooit, weer tot leven tijdens een swingend eerbetoon in Amsterdam door het wereldbefaamde ‘Jazz Orchestra of the Concertgebouw’ met als speciale gast zangeres Madeline Bell.

Ray Charles, de man over wie Frank Sinatra ooit zei: ‘The only true genius in show business’ heeft talloze hits op zijn naam staan waaronder ‘Hit The Road Jack’, ‘Georgia On My Mind’ en ‘I’ve Got A Woman’. De vanaf zijn zevende blind geworden zanger was een van de grondleggers van de soulmuziek door in de jaren vijftig en zestig rhythm & blues, jazz en gospel samen te voegen tot één sound. Daarnaast maakte hij ook een aantal zeer succesvolle country platen onder de titel “Modern Sounds in Country and Western Music” met o.a. de hit ‘I Can’t Stop Loving You’

Ray Charles wist met zijn muziek de harten van zowel het grote zwarte als blanke publiek te veroveren. Daarnaast was hij een inspirator voor vele artiesten zoals Stevie Wonder en Aretha Franklin, ontving hij diverse Grammy Awards en werd zijn tumultueuze leven vol drugs en vrouwen prachtig verfilmd met Jamie Foxx in de hoofdrol (wat hem terecht een Oscar opleverde).

Deze avond is het echter de door de wol geverfde jazz- en soulzangeres Madeline Bell die op onnavolgbare wijze in de huid van The Genius kruipt. Ooit schitterde ze in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ en speelde ze met de groten der aarde, tijdens deze show brengt ze de muziek van Ray Charles op zo’n aanstekelijke, authentieke en krachtige wijze tot leven dat stilstaan geen optie is. Samen met het wereldberoemde, 17- koppige ‘Jazz Orchestra of the Concertgebouw’ brengt ze een van de meest waardige en swingende eerbetonen aan the Genius of Soul: Ray Charles.

Wanneer: 25 mei 2018
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
Tickets: €25,00 *
Adres: Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

* Ticketprijs inclusief servicekosten. Exclusief betalingskosten.

Klik hier voor meer info. over het concert:

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: