2e SUNDAY SESSIONS met o.a. Elles Bailey @ Q-Factory, Amsterdam – Mis Het Niet!!

Op zondag 17 december presenteert radiomaker en journalist Marc Stakenburg voor de tweede keer een muzikale wereldreis met live muziek en interviews tijdens dé nieuwe muzikale zondagmiddag borrel.

Beginnende met zangeres Monica Akihari en gitarist Niels Brouwer oftewel Boi Akih Duo met een set vol muziek van diverse culturen samen gevangen in één stem en één gitaar. Van Spaanse flamenco tot Indiase raga.
Monica Akihary 2De warme, kleurrijke stem van één van Nederlands meest virtuose zangeressen Monica Akihary en het inventieve gitaarspel van Niels Brouwer vormen de basis van Boi Akih.

Daarnaast komt de Noorse folk zanger Torgeir Waldemar naar Q-factory met zijn verslavende mix van akoestische folk en intense rock songs.
Torgeir WaldemarDe Noorse Torgeir Waldemar verraste praktisch iedereen toen hij op zijn 40ste uit het niets zijn debuutalbum uitbracht, waarmee hij liefhebbers van het americana genre over de hele wereld bereikte. Zeker een aanrader voor de liefhebbers van bijvoorbeeld Neil Young en Jackson Browne.

Tot slot sluit de Engelse zangeres Elles Bailey, die samen met Beth Hart en Shari Schorr genomineerd is voor Best Female Vocalist bij de European Blues Awards, de middag af met haar rootsy blues.
Elles Bailey - Jonathan Daniel PryceElles Bailey uit Bristol heeft een talent voor roots, blues, country en soulful rock met elkaar te laten ‘blenden’ met een eigentijdse randje. Wat meer is, heeft het lot haar gezegend met een ‘rokerige vocale’ stijl die perfect bij haar muziek past.

Speciale gast op 17 december is schrijver Godfried Nevels die in zijn recent verschenen boek ‘Dutch in the USA – Nederlandse muzikanten in Amerika’ stilstaat bij de belevenissen van de Nederpop in het grootste muziekland ter wereld.

* Geen oppas? Geen Nood! Kinderen zijn van harte welkom en hebben tot 13 jaar (onder begeleiding van een betalende ouder) gratis toegang.

Het Grand Café is al vanaf ‘s morgens 10:00 uur open waar u voor aanvang van het optreden ook nog eens van een heerlijke lunch kan genieten!

Nà het optreden iets eten kan ook want het Grand Café van de Q-factory blijft tot ‘s avonds 01:00 uur geopend.

Locatie: Kleine Zaal
Tickets: € 16,50
Datum: 17 december
Zaal Open: 14:30 uur
Aanvang: 15:00 uur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: