Nieuw Blues Festival – Lighttown Blues – Komt Er Niet!!!

LIGHTTOWN BLUES FESTIVAL GEANNULEERD!

Ondanks al het enthousiasme en alle inspanningen is gebleken dat er helaas niet voldoende draagvlak is voor het nieuwe Lighttown Blues Festival. Zodoende is besloten om het festival, wat op vrijdagavond 3 november aanstaande plaats zou vinden in Klokgebouw Eindhoven, niet door te laten gaan.

Op Lighttown Blues zouden optredens plaatsvinden van Supersonic Blues Machine, Kenny Wayne Shepherd, Mike Zito, The Temperance Movement,
Layla Zoe Fanpage Aaron Keylock, Revel In Dimes en Hoodoo Monks Voor de artiesten wordt gezocht naar vervangende locaties, houdt hiervoor o.a. de social media in de gaten van Lighttown Blues Festival en Loud Noise.

Reeds gekochte kaarten voor het festival kunnen uiteraard geretourneerd worden. Kaartkopers krijgen in een mail informatie over hoe ze hun geld terug kunnen krijgen. Onze excuses voor deze situatie en mogelijk tot ziens op een andere productie van Loud Noise.

LightTown-Blues-2017 cancelled (1)

Tags

Geef hier uw commentaar