Affiche Blues Peer 2016 vertoont GROTE namen!

Ook in 2016 kan er weer een lang week-end genoten worden van goede (blues)muziek in een ambiance wat slechts door weinige festivals wordt geëvenaard. Waar? Op de inmiddels 32e editie van ‘Belgian Rhtyhm & Blues Festival’ dat ook dit jaar weer wordt gehouden in het Belgisch Peer. Deze zomer verwelkomt Blues Peer trots een reeks blueslegendes, gevestigde waarden en jong talent op de wei in Peer. Vrijdag 15 Juli a.s. (aanvang 18:00 uur) tot en met zondag 17 Juli
Buddy Guy
Naast Buddy Guy en Joe Bonamassa hebben deze ronkende namen intussen hun komst bevestigd: Brian Setzer’s Rockabilly Riot, Taj Mahal, Walter Trout, Larry Graham & Graham Central Station, JP Soars & The Red Hots, Lucinda Williams, Robben Ford, Mojo Man, Meena Cryle & The Chris Fillmore Band, OTOMACHINE, Jan De Bruijn Band, Boogie Beasts, Suncourt Ramblers en er is nog het wachten op de bevestiging van een laatste talent.

Eric “Slim” Zahl and the South West Swingers uit Noorwegen, de winnaars van de 6de European Blues Challenge op 8 en 9 april jl. in Torrita di Siena (Italië), zullen present zijn op Blues Peer (zaterdag 16/7).

De band uit Noorwegen kwam als beste uit de bus van de 21 deelnemende bluesbands uit heel Europa.

Een stevige bluesaffiche dus!

De organisatoren verwachten jullie allemaal op 15, 16 en 17 juli op de weide van Blues Peer!

Festivalgangers kunnen ook kiezen om de nacht door te brengen op de camping van Blues Peer. De festivalcamping is geopend vanaf woensdag 15 juli om 17u. tot maandag 20 juli om 12u. ’s middags. De camping ligt op wandelafstand van het festivalterrein.

Blues Peer heeft als festival – dankzij de vriendelijke festivalbezoekers – een goede reputatie opgebouwd bij de buurtbewoners. Houden zo. Respecteer de nachtrust op de camping en respecteer de natuur en de omgeving waarin u te gast bent.
 De route naar de camping staat duidelijk aangegeven op signalisatieborden eens u in de buurt van het festivalterrein bent.

Sanitaire voorzieningen op de festivalweide en op de camping zijn gratis.

bonamassa
Ski- & snowboardcentrum Snow Valley voorziet op zaterdag en zondag tussen 9u en 12u een ontbijtbuffet. Tussen 9u en 12u kan je er ontbijten à volonté. Je kan hier ook gebruik maken van de douches en kleedkamers.

jan de bruijn
De ticketverkoop is al begonnen: koop hier je dag-, combi- of backstageticket.
Combi weekend (vr + zat + zo) € 170.00 Backstage € 298.00
Vrijdag 15/7 € 25.00 Backstage € 52.00
Zaterdag 16/07 € 90.00 Backstage € 154.00
Zondag 17/07 € 90.00 Backstage € 154.00

Parking (per voertuig / weekend) € 12.00
Camping (per persoon / weekend) € 12.00

Binnenkort zal TBA? de laatste nog te bevestigen naam én time-table publiceren.

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: