Ribs & Blues 2016 – Line-Up voor Beste Bluesfestival van Europa

Tijdens het Pinkster week-end vinden ook in 2016 weer twee vertrouwde festivals plaats. In het Zeeuwse het Kwadendamme Bluesfestival en in het Overijsselse Raalte het Ribs & Blues festival.
Ribs & Blues bestaat dit jaar 20 jaar. Voor de jubileumeditie van het gratis toegankelijke festival dat met Pinksteren zal plaatsvinden zijn alle acts definitief bevestigd.
De fotografen en verslaggevers van The Blues Alone? zullen, zoals de trouwe lezer van TBA? dat de laatste jaren gewend is, weer trachten mooie verslagen van de diverse optredens te maken maar er staan ook een paar interessante interviews op de agenda die zoals gebruikelijk door Giel van der Hoeven afgenomen zullen worden.
Op 14, 15 en 16 mei a.s. zijn op het festivalterrein Domineeskamp maar liefst 26 acts van verschillende nationaliteiten te aanschouwen. De vooravond 14 mei is dat betaald maar op de 1e en 2e Pinksterdag is de entree gratis!
IMG_8402-BorderMaker
Zaterdagavond 14 mei: Racoon – Uriah Heep – Noordpool Orkest – Waylon – The Blizzards & gasten
terrein open: 19:00 uur, aanvang 19:30 uur
IMG_5968-BorderMaker
1e Pinksterdag, zondag 15 mei staan o.a. Cuban Heels, De Dijk,
Phil Bee ex Gerrie
Phil Bee’s Freedom, Southside Johnny & The Asbury Jukes, Revel in Dimes,
Sven ex Gerrie
Sven Hammond, Julian Sas, Henrik Freischlader,
Tom Veltien
Tom Veltien & Friends, The Grand East en Laurence Jones op de twee podia van het in 2015 met een British Blues Award bekroonde Ribs & Blues voor Beste Europese Bluesfestival.
LJ ex Johan Sonneveld

Ilse Ex Arjan
2e Pinksterdag, maandag 16 mei kunnen we van nog nog meer moois genieten zo komen The Common Linnets, Sass Jordan, Ryan Mc Garvey, Thorbjørn Risager, Brother Dege, Tiny Legs Tim en Mojo Man.

 

Tickets voor Zaterdag 14 mei zijn verkrijgbaar via de volgende opties: on-line in de voorverkoop à € 20.00 p.p. (excl. vvk kosten) óf aan de kassa à € 25,00 p.p.

Zondag 15 en Maandag 16 mei : GRATIS TOEGANG

Photocredits: Arjan Vermeer (Ilse de Lange), Johan Sonneveld (Laurence Jones), José Gallois (Waylon, Tineke Schoemaker, Tiny Legs Tim en Tom Veltien) en Gerrie van Barneveld (Phil Bee en Sven Figee).

Tiny Leg Tim

Time-table nog niet bekend; check de site van Ribs & Blues voor het laatste nieuws hieromtrent.

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: