15 Jaar Blues aan Zee!

 

Zaterdag 20 februari viert de stichting Blues aan Zee hun 3e lustrum, alweer 15 jaar weet de organisatie steeds weer goede muzikanten naar het Westland te trekken, óf op zichzelf staande concerten óf het indoor Blues aan Zee festival óf de Blues Kroegentocht. Dit heugelijke feit viert de organisatie met een selectie van artiesten die al eerder de weg naar het podium van de Noviteit in Monster wisten te vinden. Winnaar van de Dutch Blues Challenge 2015 én kersverse halve finalist in de IBC 2016 gehouden in Memphis, Big Bo, is er deze avond ook bij.  De tweede gast die deze avond op zal treden is Dutch Blues Award genomineerde voor Beste Blues Band in 2014 en in 2015 als Beste Blues Vocalist Dave Chavez en zijn meer dan uitstekende band. Zij zijn al jaren zeer gewaardeerde gasten in Monster. Voeg daar bij als special guest de bekende meervoudig genomineerd voor Beste Bluesharpist en in 2011 winnaar van de Dutch Blues Award, Big Pete én de bluesharpist/zanger Thomas Toussaint dan staat er toch een formatie van ongekende klasse op het Monsterse podium ? Alsof het niet op kan staat er na de pauze nóg een bijzondere man op het podium, very special guest is namelijk Dutch Blues Hall of Fame Nicko Christiansen de frontman van de legendarische band Livin’ Blues. 
BaZ 15jr Big Pete
Line-up:

Big Bo – zang/gitaar/bluesharp/bassdrum

Dave Chavez – gitaar/zang

Darryl Ciggaar – drums/zang

Peter Offerman– basgitaar

Rowan de Vos – Hammond

Big Pete – gitaar/bluesharp

Thomas Toussaint – zang/bluesharp

Nicko Christiansen – zang/saxofoon

 

 

Klik hier voor de volledige line-up en time-table van dit jubileum van Blues aan Zee.
BaZ 15jr Dave Chavez
15 jaar Blues aan Zee in de Tuinzaal van de Noviteit
Kloosterlaan 33, Monster

Zaal open 20:30 uur
Aanvang optreden 21:00 uur
Einde 00:30 uur

Kaartverkoop aan de zaal, geen voorverkoop

Ticket Prijs: 15,- euro

BaZ 15 jr Darryl Ciggaar

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: