Hollywoodster Steven Seagal met band naar Cultuurpodium Boerderij

Steven Seagal behoeft geen introductie. De legendarische Hollywoodster komt op 14 juli met zijn blues band, bestaande uit Big Bill Morganfield, Ernest Tibbs, The Fitzmaurice Twins, Marty Grebb, Redd Valkaert, Shad Cobb en Tom Hambridge, voor een eenmalige Nederlandse show naar Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer.

Steven is al jaren een begaafd muzikant. Sterker nog, hij houdt zich al langer bezig met het maken van muziek dan met acteren. Op zijn twaalfde krijgt hij van zijn ouders Seagalzijn eerste gitaar en sindsdien raakt hij gefascineerd door de blues. Steven speelde samen met legendarische bluesmuzikanten als BB King, Bo Diddley, John Lee Hooker en zijn grootste inspiratiebron Clarence “Gatemouth” Brown. Steven’s album ‘Mojo Priest’ (2007) wordt door critici gezien als één van de beste blues albums allertijden. Zijn band bestaat uit de gerenommeerde muzikanten Big Big Bill Morganfield (de zoon van Muddy Waters), Ernest Tibbs (Simon Phillips), The Fitzmaurice Twins, Marty Grebb (The Buckinghams), Redd Valkaert, Shad Cobb (Sam Bush, Mark O’Connor) en Tom Hambridge (Buddy Guy).

De voorverkoop start zaterdag 24 mei om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van de Boerderij. Kijk voor meer informatie op www.cultuurpodiumboerderij.nl

Maandag 14 juli 2014
Steven Seagal’s Blues Band
Aanvang 20.30 uur, avondkassa geopend vanaf 19.30 uur
Toegang 29,- euro (vvk excl. servicekst) / 33,- euro (avondkassa indien beschikbaar)
Cultuurpodium Boerderij, Amerikaweg 145, Zoetermeer
www.cultuurpodiumboerderij.nl

%d bloggers like this: