an intimate evening with Lucinda Williams in Paradiso

Op zondag 2 juni 2013 speelt Lucinda Williams in Paradiso: “an intimate evening with Lucinda Williams featuring Doug Pettibone (gtr) and David Sutton (bass)

Lucinda Williams is al tientallen jaren één van de leidende artiesten in de countryrock- en folkwereld. Williams groeide op tussen de folkmuziek die haar moeder draaide en Lucinda_Williams_2013_-_02_cropresize_464x348de poëzie en dichtbundels die haar vader schreef; een perfecte combinatie van ‘woorden en muziek’, zoals ze zelf zegt in een interview met de Amerikaanse krant Texas Monthly.  Haar eerste album ‘Ramblin’ on My Mind’ werd in 1979 uitgebracht, maar de uiteindelijke doorbraak kwam tot stand in 1998 na het uitbrengen van ‘Car Wheels on a Gravel Road’. Ook won ze een Grammy voor ‘Best Country Song’ voor het lied ‘Passionate Kisses’.

Het hoofdprogramma begint om 20.30 uur; het voorprogramma om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur
ENTREE 27,50 excl. (verplicht) lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: