Het werd tijd voor Counting Crows in de HMH

Op dinsdag 16 april speelt de Amerikaanse band Counting Crows in de Heineken Music Hall, Asterdam.

[button link=”http://www.livenation.nl/event/386530/counting-crows-tickets” size=”xl” color=”silver” text=”dark” window=”yes”]Bestel hier je tickets voor het optreden van Counting Crows in de Heineken Music Hall[/button]

Zanger Adam Duritz en gitarist David Bryson richten in 1991 de band Counting Crows op. Nog geen jaar later volgt hun doorbraak tijdens de BMI Music Showcase. Ze hebben de ene hit na de andere waaronder ‘Mr. Jones’, ‘Big Yellow Taxi’ en ‘Accidentally in Love’. In Nederland scoort de band samen met Bløf hun eerste nummer 1 hit met het nummer ‘Holiday In Spain’. Ook nemen ze hier hun tweede live album ‘New Amsterdam: Live at Heineken Music Hall’ op tijdens één van de drie uitverkochte shows in 2003. Inmiddels heeft de band wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkocht.
Vorig jaar bracht Counting Crows het album ‘Underwater Sunshine (Or What We Did On Our Summer Vacation)’ uit. Het album bevat een verzameling covers van onder meer Bob Dylan en Gram Parsons. De band heeft haar favoriete nummers uitgezocht en zo goed als live opgenomen.
Over de komende tour zegt Adam Duritz: “All I could say when I saw the plans for a UK/EU tour was ‘It’s about time. It’s hard to explain to fans why bands occasionally let so much time pass between visits. The truth is sometimes life just gets in the way and, before you know it, it’s been a few years. Personally, I’m just glad we’re going back. I have a lot of great memories of past tours. Remembering where we’ve been always gets me excited about where we’re going.”

Support act: Lucy Rose
De Britse singer-songwriter Lucy Rose is ondanks haar 23-jarige leeftijd op weg een grote naam in de muziekwereld te worden. Gewapend met een akoestische gitaar en onhoudbaar doorzettingsvermogen trekt ze naar Londen. En met succes. Online trekt de folkzangeres veel bekijks. Haar meest succesvolle video werd op YouTube zelfs al 1,5 miljoen keer bekeken. In Engeland verkoopt ze met haar breekbare stem moeiteloos shows uit. Haar volgende stap is het voorprogramma van Counting Crows verzorgen in de Heineken Music Hall!

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: