Mick Jagger en B.B.King treden op in het Witte Huis

 

In Performance at the White House: Red, White and Blues” eert en viert de muziekvorm die in de Mississippi Delta is ontstaan en tot bloei is gekomen aan de Westside van Chicago. De optredens die in het Witte Huis zullen plaatsvinden op 21 februari a.s. onderzoeken die ‘roots’ en bewijzen tegelijkertijd eer aan de grote namen uit de Blues en de songs die daarin beroemd zijn geworden.

Mick Jagger, Jeff Beck, B.B. King en Keb Mo staan op de lijst van artiesten die zullen optreden in het Witte Huis. De show “In Performance at the White House: Red, White and Blues” zal live ge-streamed worden op de White House Web site op 21 februari a.s. Ook PBS zal de show uitzenden maar dan op 27 februari. Lees ook het artikel op de Washington Post: “ Obamas to hold celebration of blues music; Jagger, B.B. King and other artists to perform

In Performance at the White House

“In Performance at the White House” wordt al georganiseerd en uitgezinden sinds de Carter-administration. de serie begin met een recital van de legendarische pianist Vladimir Horowitz. Vanaf dat optreden  heeft “In Performance at the White House” vrijwel elke amerikaans muziekgenre omarmt: pop, country, gospel, jazz, blues, theater en dance. De serie optredens zij dan ook bedoeld als ‘showcase’voor  de rijke Amerikaanse muziekcultuur in de setting van amerika’s beroemdste huis.

The Performers

BB King

B.B. King

 

Booker T. Jones

Booker T. Jones (Music Director and Band Leader)

 

 

 

 

Buddy Guy

Buddy Guy

 

Derek Trucks

Derek Trucks

 

 

 

 

Gary Clark Jr.

Gary Clark Jr.

 

Jeff Beck

Jeff Beck

 

 

 

 

 

Keb Mo

Keb Mo

 

Mick Jagger

Mick Jagger

 

 

 

 

 

Shemekia Copeland

Sehemekia Copeland

 

Susan Tedeschi

Susan Tedeschi

 

 

 

 

 

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson (Program Host)

 

Troy

Troy “Trombone Shorty” Andrews

 

 

 

 

 

Warren Haynes

Warren Haynes

 

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: