Tot ziens in 2022 Ribs & Blues….

Het houdt maar niet op! Na tijden geen update hebben kunnen plaatsen op deze website moet ik alwéér een negatief bericht delen met de lezers.

De organisatie van Ribs & Blues moet in de Corona pandemie voor de tweede keer een streep zetten door het bekende 3-daagse roots – en bluesfestival dus blijft het festivalterrein op De Domineeskamp in Raalte zal ook dit jaar tijdens het Pinksterweekend leeg.

Voorzitter Ton Groot Beumer ziet voor het evenement ook geen alternatief: “Natuurlijk hebben we ook wel even gedacht om ons feest te verplaatsen naar het najaar maar daar waren we eigenlijk snel klaar mee. Ribs & Blues staat en valt met Pinksteren. Daarnaast is ons evenement altijd gratis toegankelijk, we hebben geen ‘verkochte’ kaarten uitstaan. Het is heel erg jammer maar we moeten gewoon dealen met de maatregelen en houden ons gedeisd. In september wordt het al druk genoeg in evenementenland zoals het er nu uitziet.”

De 24e editie van Ribs & Blues staat nu gepland voor het Pinksterweekend 4-5-6 juni 2022.Groot Beumer: “Zonder Corona hadden we dit jaar ons 25-jarig jubileum kunnen vieren, wat in het vat zit verzuurt niet. Gezondheid is echt belangrijker.”

Aan alle onze lezers zeggen de TBA?-vrijwilligers een welgemeend TOT ZIENS in 2022.

BLIJF GEZOND, BLIJF THUIS!!

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: