NIET TE MISSEN!!! Samantha Fish @ Q-Factory 23 Mei a.s.

Enige optreden in Nederland!! Rising star of the blues SAMANTHA FISH is donderdag 23 Mei a.s. live te zien en te horen in Amsterdam.
Multi award Amerikaanse blues/gitariste en singer-songwriter Samantha Fish komt met een gloednieuw album op zak naar Q-Factory.

In 2018 won Samantha Fish nog de felbegeerde Blues Foundation Award waar ze het onder andere opnam tegen Beth Hart. Haar gitaarspel en performance vallen in de smaak bij blues liefhebbers over de hele wereld. Zelfs bij The New York Times is Fish opgevallen. Het gerenommeerde magazine noemde haar “een imposante bluesgitarist met een krachtige stem; een van de meest veelbelovende jonge talenten binnen de blues-scene”.

Samantha Fish is geen traditionele bluesartiest. Ze combineert blues met aanverwante genres en probeert hiermee het genre te ontwikkelen op een manier waarop Muddy Waters en Howlin’ Wolf dat in hun tijd deden. Samantha Fish is excentriek, eigenzinnig en vooral helemaal zichzelf.

38459142336_691ce1dc6d_oSamantha Fish wordt beïnvloed door een scala aan verschillende stijlen. Of het nu gaat over diepe blues, sfeervolle Americana of speelse garage-rock; de gitariste uit Kansas City, Missouri doet het allemaal. In haar rijke carrière werd ze al geroemd door blueslegendes als Buddy Guy en Luther Dickenson, maar rock ’n roll blijft hoe dan ook haar eerste liefde. In maart van 2017 kwam deze Belle al met ‘Chills & Fever’, waarop wordt teruggegrepen naar de ‘60s en ‘70s sound van Jackie DeShannon, Jerry Ragavoy, Bert Berns en Allen Toussaint. Dit was de voorloper van ‘Belle Of The West’ uit hetzelfde jaar.

Support: Curse of Lono

Curse of Lono maakt een catchy combi van pop en americana. Een absolute aanrader voor fans van The War On Drugs, Lord Huron en Wilco. Vorig jaar bracht de band As I Fell uit, wat door fans en critici met open armen werd ontvangen. “Een groeibriljant van formaat.” (aldus Popmagazine Heaven)

Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Tickets:€ 16,68* (*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten)
Klik HIER voor tickets
Datum: Do. 23 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang Curse of Lono: 20:00 uur
Aanvang Samantha Fish: 21:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een € 2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

pinnen

Parkeren:
In de Oostpoort is een Q-Park aanwezig. Het tarief van deze parkeergarage is € 1,- per 18 minuten. Maximum dagtarief € 18,-

Ingang: Polderweg 92 1093KP Amsterdam
Uitgang: Atlantisplein direct voor Q-Factory

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: