NIET TE MISSEN…..Zondag 17 Mrt a.s. Johnny Rawls @ Haarlemse Blues Club

De Haarlemse Blues Club organiseert minimaal één keer per maand een blues evenement. U kunt hier een ontspannen, laagdrempelige sfeer met programmering van internationale muzikanten met allure verwachten. Deze keer belicht TBA? het event van zondag 17 Maart a.s. wanneer Johnny Rawls te gast zal zijn.

FB_IMG_1552576160074Photocredits: Aigars Lapsa

De Haarlemse Blues Club biedt u zondag 17 Maart a.s. de gelegenheid een bijzonder optreden bij te wonen. De mensen achter de Haarlemse Blues Club hebben de exclusieve eer om het enige optreden van Johnny Rawls in Nederland te mogen hosten!

Johnny Rawls is een rasechte soulzanger met een fluweelzachte stem. Zijn roots liggen in Mississippi en hij speelt al sinds de middelbare school als professioneel muzikant.
Halverwege de jaren ’70 van de vorige eeuw werd Johnny de bandleider bij soulzanger O.V. Wright, met wie hij zou blijven spelen tot diens dood in 1980.
Vanaf 1985 begon Rawls te toeren onder zijn eigen naam en bracht sinds zijn debuutalbum Here We Go in 1996 meer dan 15 albums uit.

Om u een idee te geven kunt u denken aan Little Johnny Taylor, Joe Tex, The Sweet Inspirations en Little Willie John. Deze man is écht, deze man heeft sóul.
Geniet van zijn prachtige stem en de dijk van een band die hij meebrengt! Laat je betoveren door de intimiteit van de club.
Blues, dichtbij…….Haarlemse Blues Club!

Tickets: € 15,00 (klik hier voor online tickets)

Zaal open: 15:00 uur
Showtime : 15:30 uur
Locatie:
Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Parkeren kan gratis voor de deur
FB_IMG_1552576188444

Geef hier uw commentaar