NIET TE MISSEN!! Mercy John & band in De Kroepoekfabriek

Op zondag 10 maart staat Americana singer-songwriter Mercy John met band in De Kroepoekfabriek. Na een optreden als voorprogramma voor JW Roy in De Kroepoekfabriek in 2017, mag Mercy John nu zelf aan de bak op het KF-podium. Een must-see voor liefhebbers van Tom Petty, Bruce Springsteen of Ryan Adams!

MERCY JOHN
Mercy John 2De Brabantse Mercy John maakt Americana, geïnspireerd door mannen als Tom Petty, Bruce Springsteen en Ryan Adams. John’s jeugd op het platteland van Noord-Brabant klinkt door in de muziek die hij maakt. Na een succesvol debuutalbum, met airplay op radiostations als NPO Radio 2 en 3FM, mocht John mee op tour met Danny Vera en JW Roy. Met Roy stond Mercy John twee jaar geleden al in De Kroepoekfabriek, maar toen als voorprogramma. Tijd voor een eigen show!

De huidige tour van Mercy John valt samen met de release van zijn tweede album Let It Go Easy. Het album zal een meer volwassen geluid laten horen van John. Daarnaast blijven de Americana-invloeden, maar zullen de songs rauwer en steviger klinken. Met de tracks op Let It Go Easy en die van debuutalbum This Ain’t New York heeft Mercy John een breed repertoire om deze show bijzonder te maken.

Support act Silver Pockets Full
Silver Pocket Full
De Vlaardingse formatie Silver Pockets Full heeft de wortels in de Americana, maar is avontuurlijk ingesteld en zoekt het regelmatig in de hoeken van de pop en indie, al dan niet met synthesizers. Zoals ze zelf zeggen: een mix van Coldplay, John Mayer en Tears for Fears. Er is nieuw materiaal, na net veelgeprezen debuutalbum uit 2016. De nieuwe plaat gaat de band ongetwijfeld weer langs veel venues brengen en De Kroepoekfabriek is er daar natuurlijk één van.
kroepoekfabriek
VVK : €10.00 (klik hier voor online tickets)

DEUR: € 12.50

ZAAL OPEN: 15:00 uur

START: 15:30 – 18:00 uur

WAAR:

De Kroepoekfabriek
Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 2a
3134 KG Vlaardingen

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: