Boogie Beasts lanceren nieuwe cd Deep @ De Kroepoekfabriek – Vlaardingen zaterdag 02 Feb. a.s.!!

Op zaterdag 2 februari gaan ze in Vlaardingen rocken en dansen. De Boogie Beasts komen n.l. vanuit België naar De Kroepoekfabriek. Are you ready to boogie with the Beasts?

Boogie Beasts
Boogie Beasts staat voor aanstekelijke energie. De heren maken muziek dat je kunt classificeren als elektrische deltablues. Een mix van garage, punk, blues, roots en, zoals de naam doet vermoeden, boogie. Het ligt ergens tussen The Black Keys, John Lee Hooker en het vroege werk van The Rolling Stones. Je kunt rauwe gitaarpartijen verwachten, maar ook solo’s met een mondharmonica. En het is dus ook nog dansbaar!
BB fotoDe leden van Boogie Beasts komen uit België, beter gezegd uit de stad Luik en de provincie Limburg. De mannen speelden voorheen in psych-rock band Voodoo Boogie en gararge-rock duo The Goon Mat & Lord Bennardo. De ervaring hebben zij gebundeld tot het vormen van Boogie Beasts. Inmiddels hebben de heren hun nieuwe album Deep vorige week in België gelanceerd en nu is Nederland aan de beurt om al dat nieuwe werk live te gaan horen. De eerste single ‘Mad’ kun je nu al beluisteren.

Bourbon Avenue
Bourbon Avenue zal deze avond beginnen. De ziel van deze band is rauw en puur. De band mengt rock ‘n roll met Motown-achtige soul en een beetje jazz van de Westcoast. De mannen hebben in 2018 hard aan de weg getimmerd. Bourbon Avenue mag zich inmiddels zelfs 3FM KXradio Talent noemen. Met de nieuwe EP The Boston Recordings op zak staat de band klaar om een mooie show te geven!

kroepoekfabriek
Datum: 02 Februari 2019

Locatie:
De Kroepoekfabriek
Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a
3134 KG Vlaardingen

Tickets: € 10,00 (klik hier voor on-line tickets)

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: