Vrijdag 12 Jan a.s.: Erwin Nyhoff plays The Boss @ Q-Factory, A’dam

Bruce Springsteen Tribute

Bruce Springsteen is inmiddels de 65 gepasseerd, maar nog steeds zonder twijfel The Boss.
Erwin Nyhoff trapt zijn clubtour af in de Q-factory aan het Atlantisplein -A’dam. De komende maanden voert het repertoire van Bruce ‘The Boss’ Springsteen hem langs vele theaters in Nederland.
Erwin Nijhoff 3-BorderMakerIn 2011 baarde Nyhoff opzien bij The Voice Of Holland met zijn uitvoering van ‘The River’. Iedereen werd weer eens herinnerd aan de fenomenale vocale kwaliteiten van Erwin Nyhoff. “The River gaf mij een nieuw leven in de muziek”, vertelt hij. De afgelopen twee jaar deed hij twee succesvolle theatertournees waarin het werk van Springsteen centraal stond. Nyhoff wil zijn grote held en inspirator eren in de clubs en op de festivals.
Erwin Nijhoff promo affiche 1Erwin Nyhoff wordt algemeen erkend als één van de beste zangers en live performers in Nederland. In de jaren negentig maakte hij furore met zijn band The Prodigal Sons waarmee hij zelfs op Pinkpop, Lowlands en de Zwarte Cross te zien was. Hun hit ‘You Still Think’ groeide uit tot een heuse rockklassieker. Een platendeal in de Verenigde Staten resulteerde in het soloalbum Take Your Time.
Erwin Nijhoff-BorderMakerDankzij TVOH staat hij weer volop in de belangstelling. Hij scoorde hits met Always On My Mind, Nights In White Satin, Rumour Has It en No Mercy.
Ook dit jaar speelt Erwin Nyhoff nog even zijn tribute aan The Boss.

Datum: 12 Januari 2018

Locatie: Kleine Zaal

Tickets: € 17,50 (klik hier

Zaal Open: 19:30 uur

Aanvang: 20:00 uur

Het Grand Café is al vanaf ‘s morgens 10:00 uur open waar u voor aanvang van het optreden ook nog eens van een heerlijke maaltijd kan genieten!

Nà het optreden iets eten kan ook want het Grand Café van de Q-factory blijft tot ‘s avonds 01:00 uur geopend.

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: