Zaterdag 11 Nov. a.s. Blues aan Zee Festival in 3 zalen van de Noviteit – Monster

De Monsterse stichting Blues aan Zee presenteert zes blues acts van hoge kwaliteit in drie speciaal ingerichte zalen van voormalig klooster thans de Noviteit van Monster. Blues aan Zee mag trots zijn op de line-up voor 2017.
U kunt genieten van optredens van:

Ralph de Jongh – Richard van Bergen & Gait Klein Kromhof – Susan Santos (E) – Dusink Blues – A.J. Plug feat. Guy Smeets en de band Rootbag .

Wat opvalt is dat alle genoemde artiesten,  behalve de Spaanse schone Susan Santos, winnaars en/of nominatie houders zijn van the Dutch Blues Challenge.
Bijwonen van dit festival biedt de bezoeker een unieke kans om al deze top artiesten op één avond van dichtbij mee te kunnen maken.

Ralph de Jongh – KloosterKelder – 20:30 – 22:00 uur
Ralph de JonghGitarist en vocalist Ralph de Jongh heeft een stem als die van Mick Jagger maar heeft ook een passie en gedrevenheid waar de spetters van af vliegen. Ooit werd de Jongh door Harry (Cuby) Muskee ontdekt en dat had de Drent goed gezien. Ralph de Jongh is ook winnaar van the Dutch Blues Challenge 2014 en uit die hoek treden er nog meer artiesten deze avond aan.

Richard van Bergen & Gait Klein Kromhof – Juke Joint- 20:45 – 22.15 uur
Gait & RichardRichard van Bergen is wellicht de meest genomineerde gitarist van Nederland door de DBF. Hij heeft maar liefst vijf nominaties als Best Dutch Blues gitarist op zak en de man waarmee hij vanaond als duo optreedt Gait Klein Kromhof werd als Best Dutch Bluesharpist van 2014 verkozen. Er kan genoten worden van prachtige blues- en rootsmuziek gebracht door twee goede vrienden maar vooral fantastische muzikanten in de JukeJoint van het complex.

Susan Santos – KloosterKelder – 22:30 – 00:00 uur 
Susan SantosDeze Spaanse schone, afkomstig uit Madrid, brengt met haar power-trio een mix van blues, rock en American rootsmusic. Deze internationaal toerende, linkshandige, gitariste speelde o.a. in Los Angeles en Chicago en binnenkort kan zij zelfs Monster van haar bucketlist afvinken.

AJ Plug feat. Guy Smeets – Juke Joint – 22:45 – 00:15 uur
597A5704-BorderMakerAJ (Sandra), daar komt ‘t……. werd gekozen als de Best Dutch Blues Vocaliste 2016 maar Blues aan Zee wist daarvoor al hoe goed zij is. Johan Derksen’s lieveling is in 2018 te zien in de nieuwe theatershow van Derksen (Keep The Blues Alive) die nu al in de voorverkoop voor uitverkochte zalen zorgt. U maakt kennis met de strot van AJ maar natuurlijk is steun en toeverlaat Klaas Wild Groove ook van de partij. Nu van dichtbij mee te maken in de JukeJoint.

Rootbag – Mainstage – 23:15 – 01:00 uur 
16811053020_421b072747_oGeïnspireerd door hypnotiserende Blues uit de Mississippi Delta met de sexy grooves uit New Orleans en moerasachtige R & B. Deze band mengt het allemaal samen in een Rootbag-stijl van gumbo soup. Raw, intense, soulful en groovy. De muziekbladen staan er momenteel vol mee….. het nieuwe album ‘Walk on In’, interviews, album recensies (5 *). One of the best roots albums ever released in the Netherlands” ( Willem Jongeneelen, OOR magazine). Binnenkort op het grote podium van de Noviteit; Richard van Bergen , Roelof Klijn en Jody van Ooijen bij elkaar opgeteld maar liefst elf (!) nominaties voor de Dutch Blues Award, waarvan er twee werden gewonnen door Jody van Ooijen .

 

Kaarten @ € 20,00 zijn in de Noviteit aan de Kloosterlaan 33 Monster  van maandag t/m donderdag vanaf 09.00 uur te koop.
Voor andere tijden bel: tel. 0174 280 311  óf stuur email via info@noviteit.com
Ook is het mogelijk kaarten te bestellen door vooruitbetaling/overschrijving van € 20,00 per kaart op rek.nr. NL 79 RABO 0118 9367 35 t.n.v. Stichting Blues aan Zee
Stuur dan een berichtje naar bluesaanzee@caiway.net
Meer info? Check de websitevan Blues aan Zee:  www.bluesaanzee.nl

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: