Binnenkort in ‘t Paard van Troje – Den Haag JW ROY & THE ROYAL FAMILY

JW Roy wordt alom gezien als de Americana vertolker van Nederland. Tijdens deze tour speelt hij met zijn band zijn nieuwe nummers, zijn oude hits (als Sixth Street en Deeper Shades) en klassiekers uit het Americana-oeuvre. o.a. Johnny Cash, Townes van Zandt en George Jones krijgen een JW Roy vertolking. En dat alles op volle kracht in een stomende country, soul en rock ’n roll show.
Paard_flyer-600x600Op zijn laatste album ‘Dry Goods & Groceries’ keerde JW Roy met veel succes terug naar zijn roots; de Americana. Op dit eerste Amerikaanse album in tien jaar brengt JW Roy de muziek waarmee hij zijn trouwe fanschare opbouwde en waarmee hij album na album lovende kritieken oogstte. Het boek dat het album vergezelt geeft aan waar JW Roy zijn inspiratie vandaan haalde,  staat vol met verhalen over, fotografie en ander beeld van gekoesterde en vergeten singer-songwriters, outlaws en legendes.

Het voorprogramma wordt verzorgt door Mercy John.
mercy johnOp zijn nieuwe album ‘This Ain’t New York’ dat op 3 februari 2017 via Butler Records is verschenen, beschrijft Mercy John zijn wereld, vol angst en geluk, liefde en verdriet. Mercy John nam het album in 2016 op met zijn vaste band onder leiding van producer Gabriël Peeters. Het eerste album, Five More Days & A Matter of Somewhere (uitgebracht onder de naam John Henry) kreeg lovende kritieken en werd door kenners binnen het genre bejubeld. Willem Jongeneelen (BN De stem, OOR) noemde het “Een dijk van een Americana plaat van eigen bodem”.  Aansluitend op de release van het debuut speelde Mercy John zowat in heel Nederland en was hij te horen op Radio 1, Radio 2 en 3FM.

PAARD VAN TROJE
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag

LOCATIE: KLEINE ZAAL
ZAAL OPEN: 19:30 uur
AANVANG: 20:00 uur
ENTREE: €15,00 (excl. servicekosten) – klik hier

Geef hier uw commentaar