Aanpassing Januari – Bluesmaand @ North Sea Jazz club

Op zaterdag 21 januari is Late Night Live terug! Na het concert van Blues Harp Explosion! hoeven mondharmonica-fans nergens heen, Little Roger & The Houserockers geven namelijk een gratis te bezoeken Late Night Live-concert.

Aanvankelijk zou deze Britse blues-harpist op zondag 29 januari, echter dit optreden is verzet naar zaterdag 21 januari a.s. aanvang 23:30 uur – Little Roger & The Houserockers

Swingende blues en boogie, gespeeld in pure jaren 50 stijl. Dat is wat men mag verwachten van Little Roger & The Houserockers. De explosieve podium-presence, het muzikale teamwork en de diepe liefde voor de blues heeft de band tot een topattractie gemaakt op menig festival in Duitsland, Nederland en ver daarbuiten.

De Britse (Little) Roger Wade (mondharmonica en zang) ontdekte zijn passie voor de blues in de jaren 80. Na omzwervingen als straatmuzikant in Engeland en sessiemuzikant in New York en San Francisco settelde Roger uiteindelijk definitief in Duitsland met zijn vrouw Marion die piano speelt in de band. Little Roger & The Houserockers zagen daar het licht. Qua sound lijkt de band echter eerder uit Chicago of Memphis te komen met hun stampende Rhythm & Blues en tomeloze energie zullen ze de club tot diep in de nacht op stelten zetten!

 

Check (klik hier) ook de andere optredens die nog te bezoeken zijn in deze Januari = Muziekmaand in de North Sea Jazz club.

januari-bluesmaand-poster

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: