VERWACHT @ W2 – Den Bosch: 25th Anniversary Tour Ian Siegal Band

Ter ere van zijn 25-jarige jubileum keert Ian Siegal terug naar Den Bosch! De Britse bluesman stond al eerder, in 2008 en 2013, op het Bosche W2 podium.

De Britse bluesman is de kersverse winnaar van zijn negende (!) British Blues Award maar kan ook al drie USA Blues Music Awards nominaties op zijn palmares schrijven. Twee van zijn albums, Broadside (2009) en Man & Guitar (2014) werden MOJO Blues Album of the Year en dat allemaal in de afgelopen zeven jaar.
image
Ian Siegal is autodidact en beschikt over die onmiskenbare blues groove. Niet voor niets wordt hij bestempeld als ‘The Voice of Contemporary Blues’ en blijft zijn schare fans groeien. Maar hij laat zich niet kaderen: blues is slechts één kleur van zijn muziekpalet. In zijn muziek hoor je invloeden terug van rock ‘n roll-helden zoals Little Richard en Elvis tot bluesgiganten zoals Muddy Waters en Howlin’ Wolf.
11027429494_605725d855_o
Zaterdag 15 oktober staat hij weer met zijn jonge, superstrakke begeleidingsband The Rhythm Chiefs op het podium van de W2, waar multitalent Dusty Ciggaar samen met Ian Siegal het gitaarwerk zal verzorgen.

Deuren open:        20:00 uur w2-logo
Start optreden:   20:30 uur

Ticket à € 17,00

Voor e-tickets klik hier

 

 

‘A National Treasure’ – Classic Rock
‘The cleverest writer and most magnetic performer of Blues in the UK’ – Mojo

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: